BASTARS Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Pytanie j.w. mam z poprzedniej fury Wofera wzmacniacz ,kable , zmieniarkę , kto , lub jaki warsztat może mi to podkluczyć do E46 Q-pe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 http://www.tolejnik.pl/ moVze troszkę drożej, ale profesjonalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Pytanie j.w. mam z poprzedniej fury Wofera wzmacniacz ,kable , zmieniarkę , kto , lub jaki warsztat może mi to podkluczyć do E46 Q-pe ? Sebo, nie bądź taki leniwy. Mati ostatnio podłączał u siebie to podpytamy co i jak i jak będziesz chciał to ze zgrzewką browarka mogę Ci pomóc w tej zabawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Mati coś tam jarzy z audio, 5oul tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Sebo, nie bądź taki leniwy. Mati ostatnio podłączał u siebie to podpytamy co i jak i jak będziesz chciał to ze zgrzewką browarka mogę Ci pomóc w tej zabawie kiedy Jaro , kiedy , wiesz ,że u mnie czas wąski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Słuchaj, najważniejsze żeby pogoda się zrobiła to chocby ze 3 popołudnia i damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 okiej , to ja biorę sprzęt i cytrynówkę i będziemy robić bo ja to potrafię , ale czasu zawsze mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Nie ma sprawy. Jak co to dzwoń. Ja wezmę zapitke i będzie git. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 chetnie pomoge. co prawda u mnie tez nie obylo sie bez konstultacji z elektronikiem ale ogolnie wszystko wiem. w razie potrzeby numer masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 . w razie potrzeby numer masz ok jak już się za to zabiorę , w razie jakby co dzwonię:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi