Gość staszek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 witam mam zamiar w mojej coupe zmienic lampy przednie chcem założyc nowe te z ringami widziałem na allegro takie lampy ksenony czy tos z was ma takie iczy warto je montować zgury dziękuje<bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Niewiem co widziales na allegro ale raczej nic ciekawego. Najlepiej lampy wychodza, ktore przerabiasz je sam tzn. ori lampa zrobiona na BH do tego ringi (jak kto woli) i ksenon albo biale zarowki. Efekt moim zdaniem o niebo lepszy niz wszystko co mozesz znalezc na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Nem dobrze pisze, a do tych z allegro wrzuc link to jeszcze zoabczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 tak własnie chcę zrobić jak Nem napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 pewnie cos w tym stylu http://allegro.pl/bmw-e36-reflektory-ringi-lampy-od-fk-depo-coupe-i1750352625.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi