Aga Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Cześć wszystkim klubowiczom!!!!! Często zdarza mi się bywać we Wrocku lub poprostu przejeżdzać przez niego. Jadąc przez miasto mijam wiele bemek i nieraz zastanawiam się, czy aby w jadącej z naprzeciwka lub stojącej obok na światłach nie siedzi ktoś znajomy z forum.............. Niestety jak dotąd nie miałam możliwości być na dotychczasowych spotach, tylko na jednym u mnie na Skarbimierzu, wierzcie mi szkoda..... mam nadzieje, że w końcu uda mi się i przyjadę do Wrocka specialnie na spota, a nie w innym celu.... Pozdrawiam wszystkim bemkowiczów i pamiętajcie BMw z rejestracją OB 32..... to właśnie ja <bmw_1> może kto mi pomiga światłami na dzieńdoberek kiedy znów będę mknąć przez to miasto. <bmw_1> <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Zapraszam na spot - wtedy będziesz mogła wszystkich poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakto Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Napisz to sie umowimy na jakis Swiatlach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Hej AGA 318i tzn E30 czy E36 :?: OB 32..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Czy Twoje BMW jest koloru bordowego ?? jeżeli tak to cię widziałem !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 9 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Moje BMW to 318i e30 kolor czarny. Jutro będę jechać do Wrocka. Tak więc może może jutro popołudniu z kimś pomrugamy sobie światłami. Pozdrowionka. happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Moje BMW to 318i e30 kolor czarny.Jutro będę jechać do Wrocka. Tak więc może może jutro popołudniu z kimś pomrugamy sobie światłami. Pozdrowionka. happy_bmw Jak zobaczysz czarne E30 kombi , bardzo nisko posadzone przy ziemi z czerwonymi lampami bedziesz wiedziec ze to ja :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Ja ciebie widizałem w Skarbku w kwietniu, z cała familią byłas Jutor jak bedizes zjehcała do wrocka po 10 to ci migne długimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 ja etz widzialem age w skarbku, a raczej to ona mnie wyczaila :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Aga, a gdzie się najczęściej wozisz furaczem po Wrocku, w której części można Cię spotkać?? Mnie łatwo rozpoznać, drugiej takiej bumy we Wrocku nie znajdziesz, a nwet jeśli to takiej rejestracji nie będzie miała na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Enzo, W sierpniu spędzę dwa tygodnie w pobliżu Nysy nad jeziorem to pękna okolica tam też można jakiś mini spocik zorganizować...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Jak trzeba to i pocałym Wrocku się jeź happy_bmw dzi ale najczęściej bywam w okolicach ul. Muchoborska, Legnicka i centrum miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakto Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 no to w sumie obok mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 w sumie to i ja aktualnie mam niedaleko ;-) to do najbliższego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi