Gość Artur Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Lampy Lexus pasują do E-21? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 według mnie lexus style i bmw to 2 rożne sprawy, jedynanaco jamoge się zgodzić to lampy in-pro, clear-red, black-red lub blac lexus style pasuje do azjatów pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Zgadzam sie z przedmówcą , lexus look i BMW to jakies nieporozumienie , zwlaszcza w E21 które przecież jest juz youngtimerem i powinno być jak najbardziej oryginalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Ja tez zgadzam sie z przedmowcami BMW + lexus style = wojna :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 na 10000000% zgadzam się z resztą!!!! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 lexus to E36 wzwyż itp. a do E21 E30 E34 itd itd. stanowczo NIE :!: nigdy nie widiząłem lexów w E21 i dobrze bo pewnie bym zwymiotował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 ja wymiotuje jak widze e36 lexus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 E36 mi uchodzi, jeszcze jakoś wyglada, choć w bmw najpiękniejsze są lampki z ciemnymi kloszami ale pod warunkiem że ciemny lakier na autku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 BMW ma swoj styl i nie trzeba mu zadnych dodatkow ala Lexus . Takie rzeczy mozna powielac w polonezie albo duzym fiaciem ale nie w marce jaka jest BMW ktora ma swoj pasujacy idealnie styl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Jak juz do BMW to tylko całe czerwone klosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 w BMW tylko CLARY!!!!!! a w japoncach Lexusy moga być, ale nigdy w BMW... E36 na lexusach wyglada ochydnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi