chiccoo Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Który zakład mi polecacie wrocław i bliskie okolice do uzupełnienia rantów ( obdarte ), polerowania rantów i malowania środków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ja mogę szczerze polecic tego kolesia : http://www.polerowanie-felg.pl/ Robił moje BBS'y, miałem lekkie otarcie na rancie od krawężnika. Zapłaciłem 80 zł, jeszcze wypolerował Autosolem. Kosa chyba też kiedyś go polecał. Ciężko się dodzwonic więc nie zrażaj sie po kilku nieodebranych telefonach P.S. Żurawina, bardzo blisko Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Sporo osob ich poleca, ceny maja tez przyzwoite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strukol Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Nie wiem czy jeszcze istnieją (dawno nie byłem w tej okolicy), jadąc od miasta wjeżdżając na Psie Pole po lewej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Nie wiem czy jeszcze istnieją (dawno nie byłem w tej okolicy), jadąc od miasta wjeżdżając na Psie Pole po lewej stronie. Naprawde dawno tam nie byłes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Ja mogę szczerze polecic tego kolesia :http://www.polerowanie-felg.pl/ Robił moje BBS'y, miałem lekkie otarcie na rancie od krawężnika. Zapłaciłem 80 zł, jeszcze wypolerował Autosolem. Kosa chyba też kiedyś go polecał. Ciężko się dodzwonic więc nie zrażaj sie po kilku nieodebranych telefonach P.S. Żurawina, bardzo blisko Wrocławia. równiez polecam , robiłem tam Keskiny i RM'y, najlepiej podjechać tam osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Właśnie je tam zawiozłem zdjęcia przed zapomniałem zrobić, ale po wkleje. Moje 18" co były w krzywej na cabrio jadą do matrixa- http://www.maxbimmer.pl/threads/10108-Piaskowanie-malowanie-proszkowe-felg-) cena 350zł Po zrobieniu foty oczywiście wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 ja moje oddałem do matrixa te 18 z turasa i nie było źle:) cena dobra!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi