Gość Mordulec Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 (edytowane) Jak w temacie ... mój szwagier a co za tym idzie Pauliny brat po Krzywej najwyraźniej zapadł na nieuleczalną chorobę wśród uzależnionych określaną jako B.M.W. .... I cóż szukamy czegoś co ma : -drzwi w liczbie 2 ewentualnie compakta -silnik do 2.0 -kwota operacyjna to 8 tysiaków + 2 rezerwy na korekty po poprzednim właścicielu :lol: Takie coś wyszukał sobie na otomoto : http://otomoto.pl/bmw-318-ti-C17449467.html Jak ktoś ma coś w tym stylu godnego polecenia najlepiej w sekwencyjnej gazolinie to proszę o informacje a tym czasem co myślicie o tym wynalazku z linka ? :drunk: Edytowane 1 Kwietnia 2011 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Rafał sprzedaje swojego, troche więcej kasy ale przynajmniej wiadamo że wychuchany http://otomoto.pl/bmw-316-compact-C17424151.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Nie wiedziałem że to brat Pauliny ale jak go zobaczyłem to widać było,że drąży go już B.M.W. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Jak w temacie ... mój szwagier a co za tym idzie Pauliny brat po Krzywej najwyraźniej zapadł na nieuleczalną chorobę wśród uzależnionych określaną jako B.M.W. .... Nie on jeden My tez sobie ogladamy compacty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 a juz nie lepiej z silnikiem wlasnie powyzej 2.0? no i coupe raczej ladniejsze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 a juz nie lepiej z silnikiem wlasnie powyzej 2.0? no i coupe raczej ladniejsze.... Ja tam bym od razu poleciał w E34 V8 ale jak na pierwszego bumera to taki 1.8iS w zupełności styknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ja tam bym od razu poleciał w E34 V8 ale jak na pierwszego bumera to taki 1.8iS w zupełności styknie nie mowie ze nie ale szybko moze stwierdzic ze malo mocy a ten ktorego sobie wypatrzyl to fajny nawet, tylko kolo lepsze kupic na lato, bo to malo agresywne ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 nie mowie ze nie ale szybko moze stwierdzic ze malo mocy Przesiadka z 75KM na 140KM do tego w RWD to chyba i tak może być za dużo na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Przesiadka z 75KM na 140KM do tego w RWD to chyba i tak może być za dużo na początek no pewnie tak, ale mialby doswiadczonego nauczyciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ale jak chcecie 2.0, to w sumie mija sie troche z celem, kazdy wie dlaczego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 2jka!2jka!2jka:) praca 6garów a 4ech...kultura musi być:)to nie japońska kosiarka:) a 150KM to jeszcze nie jest moc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 A ten kompakt którego ostatnio Patryk oferował , nie aktualne już ? Świetny był a cena kosmicznie niska Zarejestrować , zmienić te dziwne koła a i tak jeszcze by w kieszeni zostało ... http://www.maxbimmer.pl/threads/13696-E36-compact-95-316i-czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 A ten kompakt którego ostatnio Patryk oferował , nie aktualne już ? Świetny był a cena kosmicznie niska Zarejestrować , zmienić te dziwne koła a i tak jeszcze by w kieszeni zostało ... http://www.maxbimmer.pl/threads/13696-E36-compact-95-316i-czarny nizely pomysl, a jak ogarnie troche rwd to bezstratnie sprzeda i kupi mocna kupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Jak mu zalezy na czasie to jednak lepiej sie skupić na stanie auta niz na konkretnym silniku, ale jak by sie uzbroil w cierpliwosc to tez bym radzil 2.5, moje aktualne auto tez jest dla mnie pierwszym i jeszcze zyje wiec wydaje mi sie ze on tez bez problemu ogarnie i pozniej i tak bedzie malo, az takie mocne przeciez nie jest, a zanim wyczuje to nie musi go od razu krecic do czerwonego Tyle ze tak jak mowilem ciezko znalezc zadbany egzemplarz w 2.5 na sekwencji, niemniej polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 ja mam 2.0 i jest pewien niedosyt.....no i oczywiscie qupejke z 2,5 łatwiej sprzeda jak mu sie znudzi niz kompakta z r4:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) jaja sobie robi Mordulec z was post z 01.04.2011 czyli prima april he he już by Mordulec pytał was o autka on zęby zjadł na samochodach jeszcze na japonkach he he Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Przesiadka z 75KM na 140KM do tego w RWD to chyba i tak może być za dużo na początek Dlatego lepiej byloby juz wziac np coupe, ale 320 a nie is'a. Nie chodzi o te 10KM wiecej, ale skoro chce bmw, to niech juz ma na 6 garach i zobaczy dopiero jaka to frajda chociazby dla ucha.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Jeśli to nie żart to mi się wydaje, że 1.6 łątwiej będzie opchnąć przy tych cenach paliwa jakie są teraz. Ten z linku ma za***iaszcze fotele i kierownicę, ale strasznie zaniedbany, środek brudny, jakaś dziwna guma u kierowcy pod nogami, przynajmniej ze 3 elementy do pryśnięcia, zderzak przód z agro siatką i cały jakiś polamany. Nie wiem ile Paweł zarabia, ale 2.5l to już pali trochę. Poza tym to z linku kosztuje 9900zł i wymaga paru złotych, żeby doprowadzić do normalności. Nie żebym namawiał na compakta od mojego kuzyna, ale miałby czarne, zadbane autko za niecałe 4tysie. Rejestracja, jakieś fajne koło na lato, 3 zaprawki i ma niezłe 1.6i. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 jaja sobie robi Mordulec z was post z 01.04.2011 czyli prima april he he już by Mordulec pytał was o autka on zęby zjadł na samochodachjeszcze na japonkach he he To nie jest żart Mój brat faktycznie załapał bakcyla i chce kupic beemke. Jeżeli chodzi o pojemnośc, to jestem za tym, aby zaczał od malej pojemności, zobaczy jak to się prowadzi itd. Boję się, że przy on + dużo mocy+ tylni napęd= może byc jakieś nieszczeście. Oczywiście byłabym za tym, aby kupił sobie jakąś ładną e30(choc wiem, że o taką trudno) bądż e34, ale on się uprał na japończyka, więc jego wybór;) Rafała beemka zadbana, wiemy jak była traktowana, z czystym sumieniem można kupowac. Tą od Patryka też jest ładna no i ta cena .... kusząca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 To nie jest żart Oczywiście byłabym za tym, aby kupił sobie jakąś ładną e30(choc wiem, że o taką trudno) bądż e34, ale on się uprał na japończyka, więc jego wybór;) Jesli to pierwszy tylny napedowiec i bierzemy pod uwage bezpieczenstwo jako numero uno, to lepiej juz e34 lub japonczyk. W e30 nie ma kontroli trakcji, a w zimie naprawde sie przydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Jakiś czas temu zaczepił mnie sąsiad z garaży, ma na sprzedaż compacta córki. Zostawiłem mu za ywcieraczką info, jak się odezwie to zapytam o rocznik, pojemnośc i cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Jakiś czas temu zaczepił mnie sąsiad z garaży, ma na sprzedaż compacta córki. Zostawiłem mu za ywcieraczką info, jak się odezwie to zapytam o rocznik, pojemnośc i cenę. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi