Junior Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Było super:) foty też fajne do następnego razu:)Pozdro Junior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Super foty Mordulec ci wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 oooo kozackie foty, powalaja. W jakim programiku robisz te HDRki bo zapomnialo mi sie zapytac na spocie. Wczoraj gdzieś mi umknęło to pytanie W każdym razie : -EasyHDR Pro -Photomatix Pro -HDR Express -Dynamic Photo HDR (chyba najbardziej rozpowszechniony u nas na forum ) Każdy ma coś innego i można indywidualnie podejść do każdej fotki , więc nie ma moim zdaniem najlepszego programu .... każdy ma coś co go wyróżnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Podziekowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryPotter Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Fajnie było poznać ekipę z forum wiec do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 dzięki za spota,do następnego...!<bmw_2><bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał88 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Kiedy następny spot??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Kiedy następny spot??? Gostyn w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał88 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Ja raczej nie mogę z racji tego ze jestem "nowy".... Czy się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Ja raczej nie mogę z racji tego ze jestem "nowy"....Czy się mylę? eh z tego co wiem to nie http://www.maxbimmer.pl/threads/13317-Zlot-na-torze-w-Gostyniu-14-15-maja-2011-zaproszenie-od-Grupy-Zachód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Michał czy jesteś nowy czy stary to i tak już bez znaczenia bo listy zastały zamknięte na Gostyń. A następnego BMW at Night zdążymy jeszcze zrobić przed Gostyniem więc luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi