imilo Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Dzięki za spotkanie i miłe towarzystwo do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Dotarłem do domu i ja. Przejazd przez miasto w iście błyskawicznym tempie. Aż automat mi nie nadążał biegów zmieniać hehe musiałem wstawić 3 bo na "drajwie" się motał. Dzięki za spota. Do następnego. Może już po liftingu będzie Bumer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Fajnie było poznać nowe osoby ogólnie było spoko , dobre foty kosa. Do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) To kilka HDR-ków Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 oooo kozackie foty, powalaja. W jakim programiku robisz te HDRki bo zapomnialo mi sie zapytac na spocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Very nice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 HDR'ki przeginają, dzieki za przytuningowania foty z moja padlina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Mati na tym zdjeciu wygladasz jakbys mial tylko jednego duzego zeba : DDDD duzo Was bylo jak na najcika, szkoda ze nie moglismy podjechac... do nastepnego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 pozytywnie milo bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 my rowniez dziekujemy za spotkanie i do nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Fajnie było spotkać starą ekipę jak i również poznać kilka nowych twarzy. Przy okazji poznałem na żywo część osób z którymi miałem przyjemność grać w CS'a W sumie tyle, pozdro i do następnego Macku, chyba bardziej znany jako: m4s vel. Tysonix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Kawa jest HDRki się robią taaa, od kiedy kawe w czteropakach sprzedaja? Mati na tym zdjeciu wygladasz jakbys mial tylko jednego duzego zeba : DDDD ja mam wlasnie taka smieszna proteze ale ubieram ja tylko na zloty musze dac jeszcze pare kłow do pozlocenia i bedzie sie lampa blyskowa odbijac pozytywnie milo bylo jak zawsze :D:D dzieki wszystkim za mile spotkanko i do nastepnego mam nadzieje juz niedlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 jak zawsze- foty profeska. podoba mi sie szczegolnie jedna- ladnie uchyciles mija z tylu tak ze nie widac tej bijacej po oczach stali w nadkolach Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Spocik udany jak zawsze Wszoku Bylem ze tyle furek sie zjechalo Ps Ta godz A Sliwy i Chicca nie bylo w tym temacie nono chyba sympatia pl nie jest juz potrzebna to chicco wpadl jak sliwka w kompot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Spocik udany, przynajniej ta polowa na ktorej bylem Moglem Wam tylko towarzyszyc do wjazdu do magnolii, i na swiatlach musial byc zawrot i na 17 musialem juz niestety jechac. Niemniej bardzo mily spot i mam nadzieje ze nastepnym uda mi sie te kawe w Magnolii wlac w siebie. Pozdrawiam i Mordulec, foty pierwsa liga jak zawse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Kurde pogoda była wczoraj tak fajna że nawet nie muszę za wiele robić przy tych fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Kurde te HDR'y wyginają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Nie no super Mordulec Ci to wyszło. Spojrzałem na moją furke z "innej perspektywy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Było fajnie, fotki rewelacyjne! Dzięki wszystkim za spotkanie:) Miło mi, że mogłem skojarzyć kolejne osoby z forum:) Do następnego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 foty super;) i mój "brudas'' sie tam załapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 spocik spoko ekipa tez tak tak Edu przezucilem sie z chicciem na sympatie ale czad dolaczasz sie.Kierownik zdjecia rewela pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi