hall Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zawsze spotykamy się na końcu parkingu, na wprost Saturna czy coś. Ale jak będziemy jechać z Galerii (za czym bym był) to napewno trafisz To ja bym poczekał na was już pod Saturnem dlatego pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 No dobra to ustawiamy się na 16tą na Galerii Dominikańskiej - parking na samej górze w wersji cabrio - I tak około 16:40 brykniemy się pod Magnolię - parking koło Saturna - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid e46 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Siemka all jestem nowy i tak czytałem że zlot jakiś kombinujecie jak będzie pewni gdzie i jak to napsizcie tu na forum;) bo też słyszałem o legnicy i niewiem gdzie jechać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 zlot w Krzywej juz byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 zlot w Krzywej juz byl ma byc jeszce jeden jak ktos kiedsy pisal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ma byc jeszce jeden jak ktos kiedsy pisal co, gdzie, kiedy :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid e46 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 no w Legincy niby.. koles wczesniej dał stronke plakatu zobacz se http://ruzam.dyndns-home.com/strony/fotka/images/zlotlegnica.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 co, gdzie, kiedy :confused: Czy moze chodzilo o legnice ale jakis temat byl w tym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Tam w legnicy tez może byc miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Tu jest temat o spocie we wrocku , kto chce ten sobie śmiga do Legnicy z rana. Spot we wrocku jest tak jak napisałem o 16:00 na parkingu na galerii dominikańskiej później lecimy na Magnolię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 hmm to ja tez na 16 na galerie wjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Tu jest temat o spocie we wrocku , kto chce ten sobie śmiga do Legnicy z rana.Spot we wrocku jest tak jak napisałem o 16:00 na parkingu na galerii dominikańskiej później lecimy na Magnolię A moze zaliczy maly obiazdzik po solnym ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 A moze zaliczy maly obiazdzik po solnym ???? Przecież solny jest zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Przecież solny jest zamknięty Zamkniety ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No już od chyba tygodnia , zamknęli połowę solnego i generalnie jest co raz większa popelina żeby jakoś wjechać i zaparkować w okolicach rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No już od chyba tygodnia , zamknęli połowę solnego i generalnie jest co raz większa popelina żeby jakoś wjechać i zaparkować w okolicach rynku. Nawet nie wiedzialem bylem obiazdem ale jakies 2 tyg temu i jeszce bylo git to lipton na magnolie przyjade na pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Wszystkie znaki na Ziemi i Niebie wskazują, że i ja się zjawie A przy okazji po raz pierwszy w tym semestrze będę w szkole w niedziele. Buahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Lista: 1. Mordulec & Pola 2. Lucius 3. Forest & Młoda & Junior 4. Mati & Daria 5. Nem i Edka 6. chiccoo 7. Woz 8. Micnic&Monika&Kacper 9. Energy, Basia, ADrian 10.Edu 11.Stawros 12.HarryPotter 13. Imilo 14. Sebo_Wroc & Junior 15.sliwa i marta 16.MoLisko 17. Kosa325i 18. ///M3 19. Jaro (tak na 90%) & BASTARS 20. Alus & Madzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ]Lista: 1. Mordulec & Pola 2. Lucius 3. Forest & Młoda & Junior 4. Mati & Daria 5. Nem i Edka 6. chiccoo 7. Woz 8. Micnic&Monika&Kacper 9. Energy, Basia, ADrian 10.Edu 11.Stawros 12.HarryPotter 13. Imilo 14. Sebo_Wroc & Junior 15.sliwa i marta 16.MoLisko 17. Kosa325i 18. ///M3 19. Jaro (tak na 90%) & BASTARS 20. Alus & Madzia 21. korni8808 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 To ja Wam zycze milego night'a, szkole odpuscilem, ale dzisiaj wazny mecz, nie sposob nie isc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Kilka fotek z dzisiaj Reszta zdjęć tutaj: http://img233.imageshack.us/g/img0220n.jpg/ Jakby ktos chcial ktorąś fote w lepszej rozdzielczosci to pisać Dzieki wszytkim za spotkanie :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Ja już w domku. Dzięki wszystkim za miłe spotkanie. Fajnie było się znowu spotkac i pogadac. Do następnego. Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Fajnie bylo, dzieki wszystkim... Mam nadzieje ze teraz w okresie letnim bedzie wiecej spotkan.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Trochę nas było :drunk: Kawa jest HDRki się robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi