Nem Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 o cholera ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Lista: 1. Mordulec & Pola 2. Lucius 3. Forest & Młoda & Junior 4. Mati & Daria 5. Nem i Edka 6. chiccoo 7. Woz 8. Micnic&Monika&Kacper 9. Energy, Basia, ADrian 10.Edu 11.Stawros 12.HarryPotter 13. Imilo 14. Sebo_Wroc & Junior 15.sliwa i marta 16.MoLisko 17. Kosa325i 18. ///M3 19. Jaro (tak na 90%) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Lista: 1. Mordulec & Pola 2. Lucius 3. Forest & Młoda & Junior 4. Mati & Daria 5. Nem i Edka 6. chiccoo 7. Woz 8. Micnic&Monika&Kacper 9. Energy, Basia, ADrian 10.Edu 11.Stawros 12.HarryPotter 13. Imilo 14. Sebo_Wroc & Junior 15.sliwa i marta 16.MoLisko 17. Kosa325i 18. ///M3 19. Jaro (tak na 90%) 20. Alus & Madzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) w niedziele w legnicy na lotnisku za auchan odbywa się jakis spot, informacja od kolegi. nie mam zadnych info procz tej ze zaczyna się to wszystko w poludnie z relacji o poprzednich spotach na tym lotnisku wiem ze bylo bardzo duzo samochodów Edytowane 4 Kwietnia 2011 przez Szpadyzor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ooo ciekawe info napisz jeszcze kolo piatku czy zeczywiscie cos sie tam odbedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 http://ruzam.dyndns-home.com/strony/fotka/images/zlotlegnica.jpg gruba afera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 http://ruzam.dyndns-home.com/strony/fotka/images/zlotlegnica.jpg gruba afera Ale to ma być coś takiego jak ostatnio w Krzywej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 będzie podobnie jak w krzywej, ta sama zasada zabawy tylko lotnisko ma większą przestrzen np do poruszania się (takie info dostalem od pewnego legniczanina ) jesli ktos mieszka w legnicy to moze się dowiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 moze być fajnie ... ale średnio mi sie widzi pedałowanie do legnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 jesli pogoda dopisze to mysle ze będzie ciekawa impreza, jak narazie interia.pl pokazuje Katrine http://pogoda.interia.pl/miasta?id=11776 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Jeśli to ma być na takiej samej zasadzie jak w Krzywej to ja wolę na spokojnie bryknąć się z Dominikańskiej i zaparkować na parkingu i wypić kawę w Magnolii z ekipą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Jeśli to ma być na takiej samej zasadzie jak w Krzywej to ja wolę na spokojnie bryknąć się z Dominikańskiej i zaparkować na parkingu i wypić kawę w Magnolii z ekipą x 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Jeśli to ma być na takiej samej zasadzie jak w Krzywej to ja wolę na spokojnie bryknąć się z Dominikańskiej i zaparkować na parkingu i wypić kawę w Magnolii z ekipą x3 dawno mnie nie bylo wiec zajadę choc wolalbym od razu na Mongolii sie spotac jakos nie wiem.. nie lubie galerii i te biletorzuty <sciana> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Z ta Legnica to ja przemysle temat. Jak bedzie ladna pogoda to chyba sobie tam smigne na grilla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 nic sie nie rusza w dziś jest czwartek proponuje mongolie tylko o ktorej panowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TREner Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Chętnie bym wpadł się zapoznać. Tylko nie wiem czy czas pozwoli. O której i gdzie zbiórka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Chętnie bym wpadł się zapoznać. Tylko nie wiem czy czas pozwoli. O której i gdzie zbiórka? 16:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Jak ktoś z kierownikow ma naklejki forumowe, to fajnie by bylo gdyby wzial je na tego nighta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Jak ktoś z kierownikow ma naklejki forumowe, to fajnie by bylo gdyby wzial je na tego nighta Naklejki zamówiłem , ale coś gość nie był pewien czy wyrobi się przed weekendem , jak się uda to będą na niedziele :drunk: Co do godziny to tak jak ustalone 16:00 Co miejscówki to w sumie jest mi to obojętne .... możemy zebrać się na Dominikańskiej i zrobić przejazd na magnolię .... albo możemy zebrać się od razu na Magnolii :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Moim zdaniem lepiej na galerii a pózniej przejazd przez miasto na magnolie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Na galerii ? to znaczy parking na samej gorze ? tak ? bo nie jestem jeszcze wtajemniczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Na galerii ? to znaczy parking na samej gorze ? tak ? bo nie jestem jeszcze wtajemniczony eh ta mlodziez jak zawsze bez orientacji w terenie masz tel to dzwon do mnie jak bys zabladzil 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 W którym miejscu na magnoli bo tam fest teren jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 W którym miejscu na magnoli bo tam fest teren jest. Zawsze spotykamy się na końcu parkingu, na wprost Saturna czy coś. Ale jak będziemy jechać z Galerii (za czym bym był) to napewno trafisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Tez jestem za Galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi