Dyziu Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 <bmw_3>świetna imprezka tylko teraz żałuje że po torze nie pośmigałem a wielu mnie pytało czy chce!! następnym razem wyszaleje sie na torze. pogoda jak to pogoda spłatała figla ale cóż mocna zorganizowana grupa siłą umysłu odstraszyła te chmury:) hehe do zobaczenia na najcie. ps a te panie w mercedesie były de best:):BMW fuck Mercedes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 świetna imprezka tylko teraz żałuje że po torze nie pośmigałem a wielu mnie pytało czy chce!! następnym razem wyszaleje sie na torze. Hehe jak chodziłem się pytać kto jeździ to .... w odpowiedzi najczęściej słyszałem NIE .... po czym następowała litania awarii i niedomagań beemki :lol: Nie jeździliśmy o złote kalesony tylko dla frajdy tak żeby sobie śmignąć , więc mam nadzieję że następnym razem będzie więcej chętnych i zostanie pobity rekord na torze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 no tak mądry polak po szkodzie:) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 heh mi wspomaganie wyło a jakoś polatałem po torze....lolol już nie przesadzajmy....jak sie ma coś popsuc to i tak walnie w najmniej oczekiwanym momencie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 (edytowane) jak sie ma coś popsuc to i tak walnie w najmniej oczekiwanym momencie hehe i to jest prawda:D dzieki wszystkim za spocik:) super było mimo pogody:) Edytowane 20 Czerwca 2011 przez krystian 520I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuma325i Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 chlopaki jak macie jakies filmiki to wrzucajcie linki. chetnie bym zobaczyl piekne boki rusha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 no no grubo czasy dobre tez bym zobaczył te filmiki z rushem w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychu B5S Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Dzięki wszystkim za spotkanie, pogoda nas nie pokonała a z 8er też nie chciało mi się wysiadać Do zobaczenia w wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 ja mam tylko jeden filmik z mojego przejazdu na ktorym cos tam widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Dajcie jeszcze jakies filmiki panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Fotki od TnT z Grupy Zachód https://picasaweb.google.com/109683444987880807722/20110619?authkey=Gv1sRgCMGpivq0jKb0tgE&feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Bumer robi za bohatera 1 planu Wygląda jakby się tam wcisnął do tego zdjęcia :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 tyl z tymi tlumikami z lanosa - paskudny, szkoda bo furka zdrowo ogarnieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuma325i Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 http://otomoto.pl/bmw-318-m-technic-atrakcyjna-e21-C18490361.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TnT Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Fotki od TnT z Grupy Zachód https://picasaweb.google.com/109683444987880807722/20110619?authkey=Gv1sRgCMGpivq0jKb0tgE&feat=directlink Widzę że Mordulec mnie już wyprzedził Filmik dopiero będę ogarniać w trakcie urlopu. Czyli od poniedziałku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 .... no to sobie HDRka zrobiłem .... najpierw dymek potem HaDeRek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 .... no to sobie HDRka zrobiłem .... najpierw dymek potem HaDeRek woow, fota tlusta jeszcze "w akcji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 .... no to sobie HDRka zrobiłem .... najpierw dymek potem HaDeRek super fota i hadeerek ale tych ramek i podpisow w fotach nie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 .... no to sobie HDRka zrobiłem .... najpierw dymek potem HaDeRek Fajniy HDRek,ale widze ze Pola zrezygnuje z Corsy na rzecz 8emki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Fajniy HDRek,ale widze ze Pola zrezygnuje z Corsy na rzecz 8emki Dlatego jeżdzę Corsą, aby szybciej mieć e31 Pozdrawiam Tomski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TnT Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Filmik w sumie skończony, ale muszę znaleźć trochę więcej czasu żeby go wrzucić na Youtube. Ale między czasie daję takie krótkie filmiki z utylizacji opon Tak na żywca bez obróbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOSHI Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Witam, przesyłam mój film w HD ze zlotu Maxbimmer Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Dobry filmik :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 dobry dobry bo w sumie najwięcej widać Ciebie:) hehe dobre palenie gumy tylko szpera by się przydała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Domyślnie Witam, przesyłam mój film w HD ze zlotu Maxbimmer Miłego oglądania super filmik a z ta szpera to racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi