Jaro Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 [ATTACH=CONFIG]15049[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15048[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15047[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15046[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15045[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15044[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15043[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15042[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15041[/ATTACH]No to jeszcze małe co nieco [ATTACH=CONFIG]15040[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 więcej zdjęć e21 poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 więcej zdjęć e21 poproszę ...niestety mój fotograf, oszczędził i mam tylko to ... [ATTACH=CONFIG]15050[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15051[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclipse Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Szybko nie jechałem i umie jeździć. Głupi nie jestem żeby ludzi porozjeżdżać ! chyba coś ci się kolego pomyliło. Na liczniku max. 30km/h miałem ... 30 km/h to nie było na pewno, a z pewnością ponad 60 km/h. Skoro to pamietasz to raczej nie była 30 stka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekBMW3C Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 30 km/h to nie było na pewno, a z pewnością ponad 60 km/h. Skoro to pamietasz to raczej nie była 30 stka. Nie moja wina że auto ma takiego kopa. I to nie było 60km/h. Nie bój się nikogo bym nie potrącił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclipse Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Szkoda dyskusji w tym temacie, a co do kopa twojego auta to jak na ul. rakietową to dużo ale na tor przy ul. rakietowej to raczej za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 dzięki wszystkim za spotkanie.bardzo się cieszę,że wyrwałem się i można bylo choć chwilę pogadać. Mati,Lijo,Rush-dzięki za przejażdzkę.Rush-mowilem,Ci,ze przynosze szczęscie:)Swoją drogą,naprawde ostro jechales.Musisz teraz ja ładnie ugłaskać i moze nowe felgi czy coś:)niedlugo znow noc zakupow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 my tez dziekujemy za mile spotkanie aut byla cala masa i tak byc powinno zawsze syn mi sie tak wylatal ze w drodze do domu mi zasnal zyczymy udanego najta w piatek my niestety wracamy z urlopu dopiero w sobote wieczorem do nastepnego tak licznego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Szkoda dyskusji w tym temacie, a co do kopa twojego auta to jak na ul. rakietową to dużo ale na tor przy ul. rakietowej to raczej za mało. Kolego nie znam sytuacji ale jeśli poczułeś się zagrożony tym przejazdem to z naszej strony mogę Cię/Was PRZEPROSIĆ .... postaramy się zwrócić szczególną uwagę na przejazd przez rakietową zarówno na jak i w drodze powrotnej z toru , rzeczywiście rowy trochę zarosły trawą i krzakami a wąski asfalt zrobił się jeszcze bardziej wąski więc nawet przy 60 na godzinę wrażenie może być takie jakby auto leciało na oślep w każdym razie będziemy mieli to na uwadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 My rowniez dziekujemy za mile spedzony dzien w super towarzystwie<bmw_1> bylo naprawde swietnie:D Kevin wielkie dzieki za przejazdzkeuklon_bmw Pozdro i oby wiecej takich spotkan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Masakra dzisiaj u mnie z fotkami , ale przynajmniej 8-kę uchwyciłem .... chociaż teraz to szykuje mi się wydatek bo Paulina stwierdziła że E31 trzeba zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Ludziska , wielkie dzięki z spotkanie w tak licznej grupie , zabawa przednia ... gratulacje dla śmigających po torze za świetne i w miarę wyrównane czasy (ja może skuszę się nastempnym razem , jak ogarnę temat ze sprzęgłem ) Forest dzięki za przejażdzkę , Edu browar stoi , Czechu oddaj dziewczynie te E?? 206 :lol: Jeszcze raz ,fajny spocik :gril::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Spot udany jak każdy Ale dzisiaj już nie byłem taki żwawy jak w sobotę Nogi mnie łupią, że się zastanawiałem czy dam radę tirkiem jeździć, ale jak już się wczołgam to jest git. Jaro dzięki za miejsce na ruszcie. Edu za tą podwózkę to już lepiej chłodź browara na piątek :lol: Dzięki i do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TnT Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 No to ja również dziękuje wszystkim za udany zlot. A to wszystko dlatego że była miła atmosfera, dużo śmiechu, jeszcze więcej pięknych aut. Oby więcej takich zlotów Zdjęcia i film wrzucę wkrótce. A tak swoją drogą to nawet ładnie wypadłem ze swoją zagazowaną e36 1,6 w automacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 .... chociaż teraz to szykuje mi się wydatek bo Paulina stwierdziła że E31 trzeba zakupić Mordulec i udało ci się po tej sesji wyciągnąć z tej ósemki żonkę chyba tylko wysiadła jak jej obiecałeś że taką kupisz lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Nie E206, tylko 220D, albo jak kto woli BMW 206HDi a no i nie oddam, czyms bujac trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Tam gdzie wiedziałem to uzupełniłem listę o model beemki JAZDA NA CZAS 1 REMOTEC (MB) 41:54 - E34 Racing Dynamics R26 2 RUSH (MB) 41:81 - E36 325i Coupe 3 JACEKBMW3 (MB) 41:92 - E36 4 FOREST (MB) 42:23 - E46 330D 5 BMWFANE34 (GZ) 42:31 - E39 525TDS 6 PABLO38 (POŁUDNIE) 42:85 - E38 740i 7 KUMA (MB) 44:03 - E30 318i 8 GOGLIN (MB) 44:23 - E36 318iS 9 TnT (GZ) 44:38 - E36 316iA 10 RAFAŁ (GZ) 44:48 11 NEM (MB) 44:67 - E36 325TDS Touring 12 SLIWA (MB) 44:68 - E36 318iS 13 WILLI230 (MB) 44:74 - E36 320i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 (edytowane) ja również ze swojej strony chciałbym podziękować za spotkanie w iście rodzinno-sportowej atmosferze, dzięki wszystkim przybyłym i do następnego :gril: Edytowane 20 Czerwca 2011 przez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noe Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Fajny zlocik no i ilość beemek też dopisała. Troszkę na początku deszczyk nas przywitał ale Mordulec szybko pojechał dać na tace i później było już ok Dzięki wszystkim za miłe spędzenie czasu w waszym towarzystwie pogadaniu i po grillowaniu ;P Pozdrawiam i do zobaczenia na następnym zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Juhuu! Dzieki Remotec, nawet moja Bunia sie gdzies tam zalapala na fotkach. Ja moge jedynie przeprosic za tak cienka obecnosc z Wami wczoraj. Wczoraj byla dosc duza imopreza firmowa przy ktorej musialem pomagac i posiedziec troche, niemniej ciesze sie ze spot udany. I oczywiscie moge potwierdzic to co Mordulec napisal - goscie przy piwku z checia ogladali jak na tym dalszym placyku robiliscie takie sztuczki, ze z opony robily sie wiory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 I jeszcze mała porcyjka [ATTACH=CONFIG]15062[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15061[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15060[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15059[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15058[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15057[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15056[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15055[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15054[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]15053[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Mordulec i udało ci się po tej sesji wyciągnąć z tej ósemki żonkę chyba tylko wysiadła jak jej obiecałeś że taką kupisz lolol Dzięki uprzejmości właściciela mogłam posiedzieć chwile w moim aucie marzeń Mój mąż ma niestety problem, bo ja MUSZĘ mieć takie autko lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 My również dziekujemy za udany spocik troche mnie wywiało ale ogólnie było OK:lol:<bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 ekstra ekstra jak napisali poprzednicy oby wiecej takich spotkan i do nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Mordulec i udało ci się po tej sesji wyciągnąć z tej ósemki żonkę chyba tylko wysiadła jak jej obiecałeś że taką kupisz lolol Hehe no na szczęście Paulina się nie zabarykadowała w środku :lol: .... ale co tu dużo gadać świetna maszyna .... kiedyś mam nadzieję taka zagości u nas w garażu :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi