Gość Mordulec Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 No to leci ktos od Warszawy? Nie mam zbytnio pojecia gdzie jest graniczna i to cale Factory To praktycznie jedyna droga która prowadzi na Wrocławskie Lotnisko http://www.viamichelin.pl/web/Itineraires?strStartLocid=31NDF6NnQxOGNOVEV1TVRBNE1EVT1jTVRjdU1ESTVOREU9&strDestLocid=34MTE1NjNrMzAwMDQxejZ0MTA1NHk1YXhjTlRFdU1UQTVNVEU9Y01UWXVPVEUzTnpnPWNOVEV1TVRBNE5EWT1jTVRZdU9URXhNelE9Y05URXVNVEE1TVRFPWNNVFl1T1RFM056Zz0wOUdyYW5pY3puYQ==&intItineraryType=1&caravaneHidden=false&vh=CAR&strVehicle=0&itineraryCarType=0&itineraryFuelType=0&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVignette=false&isAvoidLNR=false&isAvoidFrontiers=true&dtmDeparture=15%2F06%2F2011&distance=km&devise=4.0683484|PLN&indemnite=&carbCost=1.3&autoConso=6.8&villeConso=6&routeConso=5.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Czyli przy wlocie nie jak na byla tzw. Hale Ludowa w lewo tylko prosto tak? Jakos trafie, i tak wyjade wczesniej bo bez CB wiec jak co to sie bede kontaktowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 leci ktos od Warszawy o ktorej godz bedziesz wjezdzal do wrocka ja mieszkam nie daleko to sie mozemy zgadac i polecimy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Czyli przy wlocie nie jak na byla tzw. Hale Ludowa w lewo tylko prosto tak? Jakos trafie, i tak wyjade wczesniej bo bez CB wiec jak co to sie bede kontaktowal Właściwie od psiego pola to mijasz koronę i lecisz cały czas główną prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 mijasz koronę i lecisz cały czas główną prosto ale za mostem warszawskim to nie wiadomo czy glowna idzie w lewo do wyszynskiego czy w jednosci narodowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 ale za mostem warszawskim to nie wiadomo czy glowna idzie w lewo do wyszynskiego czy w jednosci narodowej Dawno tamtędy nie jechałem więc faktycznie głowy nie dam która teraz jest główna W każdym razie po znakach można chyba trafić na lotnisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 głowy nie dam która teraz jest główna jezdze dos czesto ale nie patrze na znaki bo najczesciej sie spiesze do domu w nocy odespac trase po znakach można chyba trafić na lotnisko nie koniecznie bo znaki na z.gore,zgol,kudowa sa za mostem w lewo a prosto jest znak na poznan znak na lotnisko jest chyba dopiero przy pl.bema a jak nie to na 100% na mostach mieszczanskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 czechu nie ma problemu możemy spotkać się już na obwodnicy Oleśnicy , ja drogę znam na pamięć na lotnisko , nawet w sobotę tam będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Wy do Wrocka z Namyslowa jedziecie 8ka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Więc moja propozycja taka żeby spotkać się na Magnolii albo na Parkingu pod Factory na granicznej i wyruszyć całą kolumną na tor bo jakby nie patrzeć wygląda na to że będzie w okolicach 50 beemek Factory to chyba lepszy pomysł bo przebic się przez miasto w tyle aut - niemożliwe mysle ze magnolia nie jest taka zła, w sumie wiekszosc trasy jesdzie się obwodnicą śródmiejską od Legnickiej aż do FAT'u, jezeli nie leciało by się strzgomską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 jezdze dos czesto ale nie patrze na znaki bo najczesciej sie spiesze do domu w nocy odespac trasenie koniecznie bo znaki na z.gore,zgol,kudowa sa za mostem w lewo a prosto jest znak na poznan znak na lotnisko jest chyba dopiero przy pl.bema a jak nie to na 100% na mostach mieszczanskich Główna odchodzi w lewo w Wyszyńskiego :4:, bo ja nigdy tam nie hamowałem wieczorem już :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Więc gdzie zbiórka i o której godzinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Wy do Wrocka z Namyslowa jedziecie 8ka? ...tak, zróbmy jak mówi Bastars zgramy się na wylocie z Oleśnicy i pojedziemy razem ... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jaro, zabierz żonkę i Oliwkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jaro, zabierz żonkę i Oliwkę ...Oliwia będzie napewno, a Kaśki nie będę zmuszał, może kiedyś sama się przekona Tak więc bierz Julkę, żeby się dziewczyny nie nudziły. Pozdrawiam i do zobaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 A to spoko, bo mialem sie ustawic z Micnickiem, ale w takim przypadku bedzie w sumie wygodniej. Jaro numer do Ciebie mam to jak co sie zdzwonimy i uwaga, jade BMW 206HDi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Spoko, jak co to dzwoń mówisz poważnie z tym 206 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 i uwaga, jade BMW 206HDi Hehe BMW serii 2 , ale się porobiło:D zaraz powstanie nowe podforum :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Hehe BMW serii 2 , ale się porobiło:D zaraz powstanie nowe podforum :drunk: haha ty sie nie smiej bo ja na dobra sprawe przyjade Bmw Focus :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 co to się dzieje , z tymi furami ,wszyscy na warsztatach? to może ja też wpadnę RS-em lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Hehe nie ważne czym przyjedziecie ważne że jest okazja się spotkać :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 true, true :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 jak sie nikt nie obrazi to wpade moim AGROtuningiem :Dmam nadzieje ze nikt mnie nie pogoni haahaha:bag::bag::bag:pewnie lakier będzie świerzy<jak skończe go wogóle:P>....niespolerowany:D:D wszystko brudne itp:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 willi chyba se jaja robisz ? Ja chce to na zywo zobaczyc !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Dokładnie, przecież to unikat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi