jokeymiras Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 ta prezentuje sie nie wiem z której strony wewnątrz chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 pogoda sie robi znow trzeba na dwie pokołysac po miescie No szczególnie dzisiaj ta prezentuje sie nie wiem z której strony wewnątrz chyba Nie bądź taki skromny, widziałem, siedziałem w środku, wszystko czyściutkie, eleganckie, zadbane. Bardzo ładny egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Forest haha dałeś z ta pogoda ja nie moge patrzyc na te blotniki az mnie to boli ale narazie nie ma kasy na malarza ... ale trzeba szybko cos ogarnac bo lato ... jakieś spoty czy coś potrafisz podnieść na duchu Forest hehe muszę ogarnąć w końcu temat w buma design Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi