woz Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Od e46 coupe. Podaje linka: http://allegro.pl/show_item.php?item=1522191257 Jezdzil ktos w takich? Wygodne dziady? czy lepsze sa ori recaro od e30 cupe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Taniocha , bierz i montuj to się przekonasz jak się lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 pewnie tak jak z E36 siedzi się trochę wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Za***iscie wygodne wg mnie mialem takie same, tyle ze cale w skorze i mi sie jezdzilo naprawde wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 a ja mialem identyczne w e46 i moim zdaniem super wygodne, ale za to nie moge porownac bo e30 wogole nie jezdzilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Mam takie w swojej. 21 godzin za kółkiem, żadnych oznak zmęczenia. Ja mogę je polecic. Jak coś wpadnij do Oławy, posiedzisz sobie w nich kilka godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Mam takie w swojej. 21 godzin za kółkiem, żadnych oznak zmęczenia. Ja mogę je polecic. Jak coś wpadnij do Oławy, posiedzisz sobie w nich kilka godzin hehe, to moze po prostu spotkamy sie pod twoja praca rano. Ty wejdziesz do pracy, ja do fury i po 8 godzinach wyjde jak bedziesz wracal na chate? Tutaj perelki. Troche popuscilem jak je zobaczylem, ale ta cena na razie jest dla mnie poza zasiegiem. http://moto.allegro.pl/piekne-skorzane-wnetrze-e30-318is-oryginal-komplet-i1530266119.html#gallery Wracajac do tych od e46, cena faktyczie fajna i w e30 moze to fajnie wygladac. Czy mi sie wydaje czy fotel od pasazera jest jakby zjechany (material lezy luzno) przy prawym udzie? Tam przy boczku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 W Trendsach kiedys byl koles co zalozyl do E30 takie fotele z E46, wg mnie to pomimo bardziej kraglego ksztaltu pasuja do kanciastej E30 z reszta cena jest na tyle okazyjna, ze Ci sie spodoba, poza tym, juz jestem troche na tym forum i wiem, ze jak Ci sie cos znudzi to sie po prostu tego i tak pozbywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 8)te fotele to są sportowe bardzo wygodne sam chciałem takie sobie sprawic ale trafiły mi sie tanio kremowe skury ja bym na twoim miejscu je brał bo to jest dobra cena naprawde warto:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 poza tym, juz jestem troche na tym forum i wiem, ze jak Ci sie cos znudzi to sie po prostu tego i tak pozbywasz Co Ty gadasz, przeciez e34 530 pogonilem po roku, e30 cabrio tez gdzies po roku, drugie e30 cabrio po roku, 328i coupe po roku, TDS po 5 miesiacach. Mysle ze to jest dobra srednia krajowa ...kuzwa. Zalamalem sie jak sobie zdalem sprawe. Kupowalem, naprawialem i oddawalem ludziom fajne fury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 8)te fotele to są sportowe bardzo wygodne sam chciałem takie sobie sprawic ale trafiły mi sie tanio kremowe skury ja bym na twoim miejscu je brał bo to jest dobra cena naprawde warto:D ale o ktorych mowisz? e46 czy e30 czare hamy? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Zadzwoniłem do typa i powiedział ze fotele są do sedana. Fotel kierowcy ma szyny od E30. Fotel pasażera należałoby przerobić - można to zrobić przed wysyłką za drobną opłatą. P.S. Woz - chyba znów obserwujemy razem coś do E30 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Zadzwoniłem do typa i powiedział ze fotele są do sedana. Fotel kierowcy ma szyny od E30. Fotel pasażera należałoby przerobić - można to zrobić przed wysyłką za drobną opłatą.P.S. Woz - chyba znów obserwujemy razem coś do E30 jesli od sedana to szukam dalej Dzieki Lijo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Po utracie 5 litrow sliny za kazdym razem jak sie patrzylem na te czarne od is'a i pozniej 5 litrow lez jak po podliczeniu finansow zdalem sobie sprawe ze fundusze mi na nie nie pozwalaja, zdecydowalem na szukania dalej. Tak dla pewnosci. Czy takie jak z linku nadaja sie do obszycia bez problemu? Sa niezle wyzarte, ale chcialem sie upewnic czy mozna obszyc bez problemu czy np ten kierowcy jest za bardzo zjechany i nawet po obszyciu bedzie widac ze cos nie halo? http://moto.allegro.pl/rarytas-e30-recaro-lepsze-od-sportsitze-i1536094956.html#gallery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Nie wiem w co chcesz obszywac, ale jak obszyjesz pozadna skora to nic nie bedzie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Co Ty gadasz, przeciez e34 530 pogonilem po roku, e30 cabrio tez gdzies po roku, drugie e30 cabrio po roku, 328i coupe po roku, TDS po 5 miesiacach. Mysle ze to jest dobra srednia krajowa ...kuzwa. Zalamalem sie jak sobie zdalem sprawe. Kupowalem, naprawialem i oddawalem ludziom fajne fury to szkoda ze sie na ktoras nie zalapalem, bo jak widzialem foty to chetnie lyknalbym to 328i coupe Po utracie 5 litrow sliny za kazdym razem jak sie patrzylem na te czarne od is'a i pozniej 5 litrow lez jak po podliczeniu finansow zdalem sobie sprawe ze fundusze mi na nie nie pozwalaja, zdecydowalem na szukania dalej. Tak dla pewnosci. Czy takie jak z linku nadaja sie do obszycia bez problemu? Sa niezle wyzarte, ale chcialem sie upewnic czy mozna obszyc bez problemu czy np ten kierowcy jest za bardzo zjechany i nawet po obszyciu bedzie widac ze cos nie halo?http://moto.allegro.pl/rarytas-e30-recaro-lepsze-od-sportsitze-i1536094956.html#gallery moim zdaniem porzadny tapicer zrobi je na igly, te od is'a miazdza po prostu, a szczerze mowiac wolalbym takie kozackie oryginaly niz wkladac fajne ale z innego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi