woz Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Przerabial ktos ten temat? Pytam sie poniewaz dostalem propozycje od znajomego ktory bedzie sprzedawal swoja cala zawieche od e30 coupe. Ja u siebie mam nowe amory z przodu, ale jeszcze leza w kartonie i czekaja na zalozenie, wiec zwrocic bym mogl w razie czego. To zawieszenie ma przejechane okolo 15tys km. Amory i sprezyny veitec'a. Sprezyny zielone, obnizenie 40/40mm. Powiedzial zebys spokojnei sie przejechal, zobaczyl jak sie jezdzi ale reczy za stan. Mowi ze za 750zl moze mi wsyztsko puscic tylko ciezko jest mi cokolwiek powiedziec bo nigdy na takim zestawie nie jezdilem. Moze ktos cos doradzic? lub odradzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Ja miałem Weiteca GTS w swojej E30tce ale całe kompletne tzn amory + springi i auto trzymało się jak przyklejone do asfaltu a glebe miałem 60/40. Nie wiem jak to Ci się sprawdzi na jakichś innych amorkach , bo te co miałem to były krótkie amorki specjalnie do krótkich sprężyn. Ale generalnie z tej zawieszki byłem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 to tak jak byś się pytał czy silnik od //M będzie robił lepszą robotę od M50czy M52;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 to tak jak byś się pytał czy silnik od //M będzie robił lepszą robotę od M50czy M52;) i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Mialem zawias Weiteca w Fordzie Sierra. W zakretach super sie smigalo trzymalo glebe mocno do tego kubly i szelki punktowe typowa zabawka byla. Po kursie do Leby mi przeszlo myslalem, ze mi kregoslup zlamalo ale spokojnie moge polecic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi