Pola Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Witam wszystkich Panów <bmw_2> Oj w tym dziale będzie się działo, być może poznacie i zrozumiecie nasz punkt widzenia, jeżeli chodzi o Wasze zamiłowanie do pieknych autek jakim niewątpliwie jest bunia. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Panowie sie rozkrecają ... Ale to MY Maxbimmerki mamy się rozkręcić. Więc moje drogie Panie jaki poważny temat wrzucamy na tapetę jako pierwszy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monika Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Oczywiscie Ja oglądam sie za kazdą prawie Baska na miescie. Czasem az mi serce zabije ). Np za E38. Ja tam jak Konrad zrobi nasze e23, bede z pewnoscia o nia dbac, o jej estetyke ma sie rozumiec, bo na rozkrecaniu silnika nie ma mowy. Estetyka jest bardzo wazna. Oczywiscie w zadnym temacie nie mozna przesadzac... W pracy na komputerze mam tapety bumek... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakto Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Tak tak zaraz sie rozkrecimy to moze w butelke pogramy , ta gra przeciez lamala lody w mlodosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakto Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Zauwazam, ze dziewczyna brakuje rubryk z wiekiem przy charakterystykach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monika Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Fakto, butelki sa teraz niebezpieczne.... nigdy nie wiadomo na kogo padnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Zauwazam, ze dziewczyna brakuje rubryk z wiekiem przy charakterystykach W końcu kobiet nie pyta się o wiek, więc i one tym bardziej o nim nie będą mówiły happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Ale to MY Maxbimmerki mamy się rozkręcić. Więc moje drogie Panie jaki poważny temat wrzucamy na tapetę jako pierwszy Powiem szczerze, że ja na bumach się nie znam tzn E30, 34,36 jeszcze rozpoznam, choć Mordulec wie, ile czasu mi to zajęło ale pojemność silnika itp to dla czarna magia, więc ja jestem za tym, abyśmy w tym dziale pogadały sobie o takich naszym babskich sprawach, może jakieś problemy, dylematy związane z posiadaniem mężczyzny- bmkowca albo takie totalnie babskie, np jaki obecnie używamy krem do twarzy :lol: :lol: :lol: bo skoro Panowie mogą rozmawiać o autkach, pojemnościach, zawieszeniach itp, to my też możemy pogadać o przysłowiowych kremach :mrgreen: To są takie moje noce rozważania, napiszcie Kobitki co o tym uważacie Pozdrowionka dla wszystkich bmw_beer happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Ja oglądam sie za kazdą prawie Baska na miescie Monia ja też :!: Czasem łapie się na tym, że patrze się na samochody i sama wyłapuje boskie znaczki BMW :wink: jak kiedyś w ogóle nie zauważałam tych samochód, tak teraz widzę je non stop Czasem przejedzie takie piękne cudo, że aż dech zapiera .... czasem prowadzi to cudo "typowy posiadacz bmw" i aż patrzeć mi się na to cudo odechciewa :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Maxbimmerki jak myśłicie, M10 czy M40 :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 M16 (karabin :lol: ) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monika Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 jak myśłicie, M10 czy M40 :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: M40 to czterocylindrowy, nowszy konstrukcyjnie model silnika niż M10, obydwa montowane w 3. M40 zastąpil gaznikowa 316 M10, i zostal uznany ponoc za prawie wyczynowca Do tej pory jak widac ma wielbicieli. Ma jednak swoje slabe strony: na zimno jest troche glosny i dosyc wolno sie rozgrzewa i jakies tam inne sprawy techniczne .... Ponoc spokojnie daje rade 300 tys km bez remontu, ale trzeba o niego dbac, a jak widać nasi Maxbimmerowicze baaardzo dbają o swoje BMW, czasem lepiej niż o swoje Maxbimmerki... Maltarn, czy zdalam egzamin..? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monika Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Czesc Paulinka. Wlasnie niedawno wrocilam z pracy:) Uff. Dobrze ze juz koniec tygodnia. Pozniej cos popisze. Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Czesc Monia. Ja przed chwilą też wróciłam z pracy,upał daje się we znaki, dosłownie odmierzam dni do mojego urlopu, aby wyruszyć na wakacje i powylegiwać się na plaży :lol: Ja niestety nie znam się tak dobrze na samochodach jak Monia, ale myślę, że najlepszy byłby M50 :P:P:P <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 No prosze co to sie porobilo.Dzial dla kierowniczek otworzyli.Zachowali sie jak prawdziwi gentelmeni.Chociaz nie widzialem i z zadna z pan nie rozmawialem chetnie powitam wszyskie mile i serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Ale to MY Maxbimmerki mamy się rozkręcić. Więc moje drogie Panie jaki poważny temat wrzucamy na tapetę jako pierwszy Powiem szczerze, że ja na bumach się nie znam tzn E30, 34,36 jeszcze rozpoznam, choć Mordulec wie, ile czasu mi to zajęło ale pojemność silnika itp to dla czarna magia, więc ja jestem za tym, abyśmy w tym dziale pogadały sobie o takich naszym babskich sprawach, może jakieś problemy, dylematy związane z posiadaniem mężczyzny- bmkowca albo takie totalnie babskie, np jaki obecnie używamy krem do twarzy :lol: :lol: :lol: bo skoro Panowie mogą rozmawiać o autkach, pojemnościach, zawieszeniach itp, to my też możemy pogadać o przysłowiowych kremach :mrgreen: To są takie moje noce rozważania, napiszcie Kobitki co o tym uważacie Pozdrowionka dla wszystkich bmw_beer happy_bmw Z tego co wiem to Maxbimmerki powstały po to, żebyśmy MY babki mogły sobie pogadać o wszystkim i o niczym. Więc bedziemy się tego trzymać. A co do dzielenia się mężczyzną z BUNIĄ ... heh tylko my (Kobiety "Maxbimmerów") wiemy co to znaczy pozdriowionka dziewuszki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 zarejestrowałam się - a jednak blondi też może heheheheh PS sorki to ja Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 no Hej Beatka Nasze baskie grono się powiększa FAJNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Hej,hej mam nadzieję,że teraz łatwiej nam będzie obgadać pare spraw. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Witam serdecznie :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Witam . :mrgreen: Się rozwija <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpimpx Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 nie wiem czy to ma zwiazek ze mna ale co znaczy "xpimpx a ja sie nie poddam" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Boeing732 ma wpisana w podpis pewna funkcje, polega on na tym ze czytajacy jego podpis widzi swoj nick, ja widze tam Kosa, ty widzisz xpimpx, itd.... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz318is Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 sa tu jakies wolne Maxbimmerki? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 sa tu jakies wolne Maxbimmerki? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: happy_bmw szukaj a znajdziesz :roll: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi