Gość Brzoza Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Ostatnio zaświciły się kontrolki tylnich świateł, gasły a później znowu zapaliły się i tak już zostało a światła oczywście działają, ma ktoś pojęcie o co kaman?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Zarowki sie koncza..? Czasem po wymianie na nowo prod.china potrafia sie palic kontrolki. Sprobuj inna zarowe i zobaczysz czy jest blad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 odśwież styki, moze cos nie łączy tak jak trzeba przy lampach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Problem rozwiązany, jeśli ktoś będzie miał coś takiego to niech zacznie od najprostszych rzeczy czyli sprawdzenia np. PODŚWIETLENIA TABLICY REJESTRACYJNEJ, miałem zaśniedziałe styki i przez to nie bylo podświetlenia co z kolei spowodowało zaświecenie kontrolek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Właśnie 2 dni temu robiłem podświetlenie tablicy rej.bo zgasła jedna lampka, ale u mnie wyskoczył napis, "sprawdź oświetlenie tablicy" i wiedziałem co jest. Nie masz takiego mądrego komputera co Ci mówi co się zepsuło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Wychodzi na to, że nie:) zaświeciły się tylko kontrolki i tyle, samemu trzeba dojść które ze świateł(styków) padły, chyba że gdzieś w kompie to się sprawdza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi