Krzysiek Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 1. Galeria Wczoraj po latach niebytu udało mi się przywrócić galerię. Obecnie jestem w trakcie dodawania wszystkich starych fotek, po ich dodaniu będę potrzebował nowe, ale o tym dam Wam znać. W tej chwili mam do dodania jakieś 40 albumów jeszcze. 2. Media W tej zakładce znajdą się wszystkie klipy, video jakie do tej pory powstały na potrzeby maxbimmera. Biblioteka korzysta z Youtuba i to dam musi być filmik pierwotnie umieszczony, aby znalazł się u nas. Tutaj też sukcesywnie postaram się dodawać wszystkie stare i nowe klipy. Możliwe, że w przyszłości każdy będzie mógł dodawać tam linki. 3. Download. Nie było w nim nic ciekawego i w zasadzie nikt z niego nie korzystał. dlatego tymczasem go wyłączyłem, możliwe, że po przeglądnięciu część jego wróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 piękna robota, musiało Ci się porządnie nudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Pewnie na bezrobociu.. Dziekujemy panie Adminie.Napewno usprawni i rozbuduje to preznie dzialajace w ostatnim czasie forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Admin całe życie na bezrobociu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Fajnie bedzie na co patrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Admin całe życie na bezrobociu. Bezrobotny a jeździ BMW, chyba też pójdę na bezrobotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 I to 4 litry V8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 ale na LPG, więc nie czepiajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi