wpawel3 Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 (edytowane) Na początek Witam Wszystkich fanatyków BMW. Mam od niedawna BMW e-36 is 1,8 dwu-drzwiowe -jest to wersja dłuższa i tak naprawdę nie znam prawidłowej nazwy ponieważ każdy mówi mi coś innego. Natomiast mam kłopot z uchylaniem się szyb podczas otwierania drzwi zarówno prawych i lewych.Gdy jest wilgotno zawsze się uchylają lecz gdy tylko jest troszkę cieplej to zaczyna to szwankować.Wiem że to może dziwne - ale mam nadzieje że ktoś spotkał się z takim czymś i mi pomoże. Z góry wielkie dzięki i pozdrawiam. Edytowane 21 Marca 2011 przez wpawel3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 (edytowane) Szyby przy otwieraniu się opuszczają - znaczy, że są bez ramek. Czyli masz Coupe - takie o: Prawdopodobnie siada Ci czujnik, który reaguje opuszczaniem szyb przy otwieraniu drzwi. Przeczyść styki - powinno pomóc bmw_e36_coupe_12.jpg Edytowane 21 Marca 2011 przez Nobody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 <bmw_2>z przodu nad pułką jest czujnik komfortu musisz go wyciągnąć i wyczyścić jest on czarny w kształcie kasety video. Jest on zamontowany na płasko nad pułkom lub w pionie po prawej stronie drzwi, schowek czyli pułke musisz wymontować.Napewno dasz sobie radę.:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wpawel3 Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 <bmw_2>z przodu nad pułką jest czujnik komfortu musisz go wyciągnąć i wyczyścić jest on czarny w kształcie kasety video. Jest on zamontowany na płasko nad pułkom lub w pionie po prawej stronie drzwi, schowek czyli pułke musisz wymontować.Napewno dasz sobie radę.:lol: Wielkie dzięki sprobuje jeszcze tego bo niewiem o ktore styki chodzi czy w dzwiach czy w słupku . Jeszcze raz dzieki Wszystkim którzy chcieli pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi