loki Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Witam serdecznie po bardzo długiej nieobecności. Zamierzam wymienić sprzęgło w moim kombiaczku E36 316i z 98 roku. Mam klimatronic i teraz pytanie czy koło zamachowe ma wpływ na dobór sprzęgła. Oczekuję jakiś opinii czy ta wersja w większości posiada dwu masowe koło zamachowe bo obserwując na realoem to są dwie wersje dwu i ''jedno'' masowe koło zamachowe. Ewentualnie jak to sprawdzić by nie pruć skrzyni od silnika, dodam że serwis inchcape nic nie może mi pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 No to dowiesz się jak zrzucisz skrzynię .... skoro pakowali z dwumasą i zwykłe to loteria .... swoją drogą dziwne , że Inchcape po sprawdzeniu VINu nie był w stanie odpowiedzieć co tam jest założone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 przeanalizowałem OEM i wywnioskowałem w tym modelu że jeśli jest klima to i jest koło dwu masowe, sprzęgło zamówiłem zobaczę czy dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi