Polus Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Super fotki, szczególnie to ostatnie jest super z Buniami w tle Nic, tylko pozazdrościć. Ja dopero po 24 lipca mam urlop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachow Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 1.czerwienny (moze z jakims lachonem) 2.ecik (tez moze z jakims lachonem) 3.Lis 4.Broder oczywiscie 5.domel i jego dziewczyna czyli bmw 6.Boeing732 + Rodzinka 7.Stachow(ale nie na noc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 no wiedzialem,ze jak pojde na balety,to nie wstane... jak sie wymiata i tankuje,to... Iras nie tracil czasu i szybciutko zatankowal sie do pelna (myslal,ze jest na OCTOBER FEST)...domelos tyz probowal go dogonic ...ecik...co tu duzo mowic..krol parkietu;) ...Broder,jak zwykle trzymal fason 8) TDSerek pojawial sie i znikal... bmw_beer ecik... robisz kule za to,ze mnie namowiles na wieczorny wypad,bo teraz susze sie na chacie i lecze tym,czym sie zrobilem,zamiast zabawiac w chrzastawie bmw_beer wogole dziwie sie,ze zaden z facetow lachonow,z ktorymi balowal ecik nie pozbawil go uzebienia :mrgreen: TUTAJ: http://www.dlastudenta.pl/lokale/?act=show_lokal&id=97 stronka o klubie,ceny itp. ...3 poziomy z inna muza,fajna atmosfera,no i w morde tez mozna gratis dostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 A ktos sie wybiera teraz na Sunrise Festival ?? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 ja nie wiem,czy wogole bedzie mnie stac na wyjazd nad morze w tym roku:/ a dla tych,ktorzy nie wiedza,co to za impreza i nie umieja obslugiwac Google: http://www.sunrisefestival.pl/ <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 hehehe pozdro dla ekipki z metropolis..ogolnie panowie to ja bylem na dole caly czas...bo kolezanka miala urodzinki i ogolnie troche sie motalem to tu to tam...to z d.g to troche z wami to troche z laseczkami na parkiecie..ogolnie pozytyw... pozdro dla was... czyt. czerwienny, broder, iras, domelos,ecik, jak kogos pominalem to sorka ale nie wiem czy ktos tam jeszcze byl hehe... bmw_beer <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 no i kolejny dzionek za miastem sie zakonczyl chrzastawa,a wieczorem kule i pilkarzyki w klubie billardowym SEZAM przy kinie warszawa moze nastepnym razem dolaczy sie ktos??? ...wszyscy kulturalni i weseli posiadacze bun mile widziani :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 w sumie dobra zabawa nad woda a pozniej relaksik w sezamie w nastepna niedziele robimy powtorke mam nadzieje ze w wiekszym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Było całkiem fajnie-powtórka z rozrywki musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 3 poziomy z inna muza,fajna atmosfera,no i w morde tez mozna gratis dostac No klub jest zarypisty! A jak sie idzie z taką los ekipos to mysle ze gratis to mozna dostac co najwyzej kase od wlasciciela knajpy, który pomysli ze to przyszła mafia po pieniądze za "ochrone" Yan00sh... za duzo filmow karate ogladasz hehehehehehehe ...telenowele tez Ci pewnie nie sluza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 piatek chrzatawa,potem ogrodek w rynku i bale w metropolis... sobota od rana chrzastawa,potem metropolis,a o 3 w nocy na kilka taksowek na basen... ....mam nadzieje,ze nikt mi nie zrobil fotek na basenie,bo kapalem sie na waleta... zreszta sami zobaczcie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi