domelos Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 1. Broder 2. Pijas 3.domelos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakto Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 1. Broder 2. Pijas 3.domelos 4. fakto ( o ile nie bede pracowal i moge sie dolaczyc ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 W tą sobotę mam wesele - niestety odpadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 1. Broder 2. Pijas 3.domelos 4. fakto ( o ile nie bede pracowal i moge sie dolaczyc ) - a co nie jak tak ;-) 5. Byq z Kingą i znajomymi - teoretycznie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 1. Broder 2. Pijas 3.domelos 4. fakto ( o ile nie bede pracowal i moge sie dolaczyc ) - a co nie jak tak 5. Byq z Kingą i znajomymi - teoretycznie 6.don iras oczywiscie 7.lis jasna sprawa też się zjawi :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 1. Broder 2. Pijas 3.domelos 4. fakto ( o ile nie bede pracowal i moge sie dolaczyc ) - a co nie jak tak 5. Byq z Kingą i znajomymi - teoretycznie 6.don iras oczywiscie 7.lis jasna sprawa też się zjawi :mrgreen: 8.ecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Ja odpadam, jestem u wujka i pomagam w wykańczaniu pietra nad domem :mrgreen: jakoś wkońcu zarobić musze hie hie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachow Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 1. Broder 2. Pijas 3.domelos 4. fakto ( o ile nie bede pracowal i moge sie dolaczyc ) - a co nie jak tak 5. Byq z Kingą i znajomymi - teoretycznie 6.don iras oczywiscie 7.lis jasna sprawa też się zjawi 8.ecik 9.Stachow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachow Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 ja bede jutro na miejcsu w chszastawie bo nie opłaca mi sie jechac na city a potem wracać bo chsząctawe mam nie daleko domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 ja bede na 100% (jak zawsze) pod warunkiem,ze ecik mnie obudzi (zaraz bedziemy pic wodke u mnie,to pewnie grzecznie po dobranocce spac nie pojdzioemy) 1. Broder 2. Pijas 3.domelos 4. fakto ( o ile nie bede pracowal i moge sie dolaczyc ) - a co nie jak tak 5. Byq z Kingą i znajomymi - teoretycznie 6.don iras oczywiscie 7.lis jasna sprawa też się zjawi 8.ecik 9.Stachow 10.czerwienny + aga (jak grill z rodzinka nie bedzie dla niej wazniejszy..ehehehehe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Rudy spróbuj się spóźnić to cię zlinczuje :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 hehe jak zaczelo wiac przed burza,a ja z aga na srodku jeziora w pontonie,to czulismy sie,jak na pelnym morzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakto Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 pozazdroscic mozna.. mniem zaciagneli do Ciezkiej pracy.... i chu... ale mam nadzieje ze na spota mi sie uda wziasc wolne od tej calej kupy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 ale mam banie po wczorajszych balach w metropolis... ekipa zajebista... jak mnie pijana bania nie myli,to byl;ismy chyba w 12 osob... czy cos mi sie poje...?? dalismy wszyscy rade... bmw_beer pijas,byles przekozacki uklon_bmw H E L L O ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! :mrgreen: PS. prosze nie usuwac tego posta,ani tematu...nie chce robic nastepnego tematu na temat balowania,zeby nie robic smietnika z forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 impreza nad woda jak i ta nocna byla udana szczegolnie H E E E L L L O O O !!!!!!!! oby jak najwiecej takich spotkan w pelnym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Proponuje wypad nad BAJKAŁ w Kamieńcu kiedys tam jezdziłem i było fajnie zapraszam chetnych bmw_beer 1,Boeing732 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 powinienes to zaproponowac na forum aut terenowych hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 musze Szefa namowic na X5 <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 nie ma,jak spontam po pracy i wypad nad wode w sobote lecimy tam (Chrzastawa Wielka) ekipa... kto chce,to zapraszamy czesc z nas bierze namioty i robimy bibe... rano na kaca prosto z namiotow do wody jak ktos sie pisze,to do listy prosze ... 1.czerwienny (moze z jakims lachonem) 2.ecik (tez moze z jakims lachonem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 1.Czerwienny 2.Ecik 3.Lis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domelos Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 -------------------------------------------------------------------------------- 1.czerwienny (moze z jakims lachonem) 2.ecik (tez moze z jakims lachonem) 3.Lis 4.Broder oczywiscie 5.domel i jego dziewczyna czyli bmw :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 no i ciag dalszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 1.czerwienny (moze z jakims lachonem) 2.ecik (tez moze z jakims lachonem) 3.Lis 4.Broder oczywiscie 5.domel i jego dziewczyna czyli bmw 6.Boeing732 + Rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 a moze wiecej osob skusi sie na fajna zabawe?? zapomnijmy o zgrzytach i bawmy sie wspolnie,jak przystalo na (nie)powaznych ludzi <bmw_2> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 fotki z dzisiejszego wypadu a kontynuujac liste na sobote (czesc zostaje do niedzieli) ... 1.czerwienny (moze z jakims lachonem) 2.ecik (tez moze z jakims lachonem) 3.Lis 4.Broder oczywiscie 5.domel i jego dziewczyna czyli bmw 6.Boeing732 + Rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi