Gość Mordulec Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 a będziesz teraz w niedzielę? Będę .... najprawdopodobniej w stanie wskazującym po sobocie :drunk::dance::drunk: Niestety tym razem nie dam rady pojawić się na spocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Co do tej większej naklejki z logo maxbimmera to pracuję nad tym Masz kogos kto wytnie ten wzor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Masz kogos kto wytnie ten wzor? Nie da się zrobić wycinanki , ale spróbujemy zrobić normalną naklejkę tzn taką nadrukowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Z przezroczystym tlem tak? To nawet wygodniej do naklejania w sumie, bo na bank nie jeden maxbimmerowicz, a na pewno ja, stracilby przy tym z kilogram receptorow nerwowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Z przezroczystym tlem tak?To nawet wygodniej do naklejania w sumie, bo na bank nie jeden maxbimmerowicz, a na pewno ja, stracilby przy tym z kilogram receptorow nerwowych Z przezroczystym raczej nie .... tzn taką naklejkę też można zrobić ale nadawałaby się jedynie na jasnej karnacji lakier , myślałem raczej o normalnej naklejce na białym tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 A ona ma byc w ogole na szybe naklejana, dobrze sie rozumiemy? Bo jesli tak, to proponowalbym przezroczyste tlo z naniesionym bialym szkicem, po prostu jak ktos ma przyciemniane szyby to raczej nie podejdzie do niego takie cos jak piszesz, a jak bedzie przezroczysta i bialy szkic to bedzie uniwersalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 A ona ma byc w ogole na szybe naklejana, dobrze sie rozumiemy? Bo jesli tak, to proponowalbym przezroczyste tlo z naniesionym bialym szkicem, po prostu jak ktos ma przyciemniane szyby to raczej nie podejdzie do niego takie cos jak piszesz, a jak bedzie przezroczysta i bialy szkic to bedzie uniwersalna. Czechu czekaj bo nie łapię co ma jedno do drugiego ?? To o czym pisałem to naklejka naklejana od zewnątrz więc bez różnicy czy ktoś ma czarne czy zwykłe szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Aaa taka zamiana, ja bylem przekonany, ze ma byc od wewnatrz przyklejana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Aaa taka zamiana, ja bylem przekonany, ze ma byc od wewnatrz przyklejana No właśnie ze względu na czarne szyby i ewentualne komplikacje chyba zbytnio nie ma sensu robić takiej naklejki bo mogłoby ich wcale nie być widać od wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Bialy szkic by bylo widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Bialy szkic by bylo widac Szkic / kontury pewnie tak , ale co z czarnym środkiem takim jak jest w logo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Ale w sumie dobrze kombinujesz, bo na czarnych autach bedzie wygladalo jak sam kontur. Dla pewnosci zapytam, ten sam rysunek co jest na kalendarzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 No właśnie jakie macie naklejki ja bym się pisał na srebrną i czarną gdzie i komu i ile ta przyjemność ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Jak pisalem wczesniej, u Pana Mordulca, 5zl naklejka, 20zl transport plus jesli jestes zainteresowany montaz przez renomowana firme - 100zl nie no zartuje sobie tylko, naklejka kosztuje slownie jeden zlocisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 montaz przez renomowana firme - 100zl Czechu otwierasz nową działalność:)hehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Nie nie, ja do takiej branzy nie mialbym cierpliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 spoko a można jakoś pocztą zamówić czy jak ? bo na razie nie mam możliwości pojechać np.na spot do wrocka Czechu lub Mordulec da rady wysłać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Dyzio ma w logo ceny paliw chyba z lat 90tych przydałby się takie ceny a tu rząd nas okrada akcyzami itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Czechu lub Mordulec da rady wysłać ? Z tym pytaniem to juz do Mordulca, bo ja ich osobiscie na stanie nie mam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 A ja odkopie temat, do kogo zglosic sie po naklejki? Czy do 15 lutego szykuje sie jakis zlot/spot gdzie moglbym je odebrac? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 ja mam ale 2 czarne na zbyciu raczej Ci nie przypadną do gustu bo BMW masz czarne :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Sandra urodziła to z Forestem chyba na polkowice wpadna takze może on cos przytarga z naklejek, mysle ze nasze polary wezmie chlopak bo mrozy ida -30:gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Tak Danio, trzeba skontrastowac, a jaki kolorek w ogole najlepiej podchodzi do czarnej fury? Jak bedzie jakas opcja, zeby je odebrac to dajcie znac i podjade Moze zalapie sie na jakis spot do 15go :lol: bo potem to juz do Niemiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 naklejki masz czarne, srebrne (szare) lub białe. Sprzedaje Mordulec po 1zł za sztukę - skontaktuj się z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Ja mam srebrna i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi