czechu Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 No mi tez nie, ale jesli logo bedzie naniesione na przezroczystej naklejce to bedzie odwzorowane tip top bez problemu decyzja nalezy do Was forumowicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Czechu, naklej na aucie i cyknij fotę, może wówczas będzie łatwiej podjąć decyzję kiedy zobaczymy jak to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Ja sie pisze jaka by nie byla najwazniejsze zeby wszyscy mieli jednakowa. W kupie sila . <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Czechu, naklej na aucie i cyknij fotę, może wówczas będzie łatwiej podjąć decyzję kiedy zobaczymy jak to wyszło. x2, a jak będzie lipa to odkleisz i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 czyli Czechu jak mowisz naklejka na foli przeźroczystej??? bo byłem dziś u tego gościa co miał zrobić na próbę naklejke i się wk....łem!:2bacik:!!!! bo nagle powiedział że to jest nie możliwe wyciąć i przenieść na folie!!!co za treplolol wczoraj zapewniał że wszystko będzie git majonez że mucha nie siądzie!!!:)ale dobra jak czechu ma być na foli naklejka(nie wycinanka) to wszystko ok u nas też chcą jakieś 5złociszy od sztuki a mowiłem jej o formacie A5 czyli 21 na 14cm!!! i najlepiej jak będą białe i czarne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Nie ze niemozliwe, tylko jak zobaczyl co ma zrobic to mu sie odechcialo. Sprobuje nakleic w najblizszym czasie, moze nakleje na busie, bo jak co to nie musze zrywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 No dobra odgrzewamy. Dzisiaj w czasie czyszczenia busa chcialem przykleic naklejke. Chcialem, probowalem, nie przykleilem, zepsulem. Problem polega na tym, ze sa tylko 2 warstwy, tzn wlasnorzecznie musialem przykleic kontur i sprobowac poprzyklejac wszystko po kolei, polowa sie podarla, polowa w ogole sie nie przykleila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Hmm, przykra sprawa... tego nie chcemy... jest jeszcze jakaś opcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 No to lipton. A więc trzeba szukać alternatywy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 No jest opcja, pisalem wczesniej i wtedy logo bedzie perfekcyjnie odwzorowane, tzn przezroczysta prostokatna naklejka z naniesionym konturem logo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_91 Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Ja wcześniej pracowałem w drukarni i na ploterze też trochę wycinałem, z własnego doświadczenia wiem, że małe elementy są praktycznie niewykonalne, ponieważ resztę foli musisz od dzielić ręcznie przez co zapewne ubytki w nerce. Jeżeli chodzi o zwykłe naklejki to mogę wpaść do firmy gdzie robiłem i spytać czy da rade zrobić coś dla mnie bez dodatkowych kosztów itd, jeśli się zgodzą w tedy możemy wykorzystać gotowe projekty tylko poprzekształcam je do wycinania i jedyny koszt to koszt zakupu foli czyli z tego co pamiętam to 7 zł za metr bieżący. Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 no jeśli to wypali to jak najbardziej!! na polarach na hafcie te małe elementy takie jak paski w nerkach itd są pozlewane w całość!!!jeśli tak by było to nie ma problemu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_91 Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Na polarach nie dadzą rady zrobić, ale na każdej innej części garderoby byle była w 95 procent z bawełny bez problemu. Ale puki co postaram się zająć naklejkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Na polarach nie dadzą rady zrobić, ale na każdej innej części garderoby byle była w 95 procent z bawełny bez problemu. Młody na ciuchy juz mamy dobry zakład co robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Dokładnie, z ciuchami nie ma problemu, bo mamy już sprawdzonego wykonawcę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_91 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Jutro powinienem wiedzieć co i jak, wiec dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Więc czekamy niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras120682 Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Panowie i jak tam z tymi naklejkami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 temat umarł śmiercią naturalną!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Coś postaram się ogarnąć w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 No ja juz wywnioskowalem, ze wycinanej nie zrobia nigdzie bo za maly format, pytalem jeszcze w jednym miejscu i ten sam text, jest jedynie opcja przezroczysta naklejka z naniesionym logiem, ale na ten temat malo kto sie wypowiedzial, wiec chyba forumowicze w tym stylu naklejki nie chca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Mordulec, masz może dwie czarne na klapę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 jak coś ja też się piszę na naklejki i ramki - tylko dla mnie naklejki jasne muszą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Mordulec, masz może dwie czarne na klapę ??? Naklejki z adresem www.maxbimmer.pl mam cały czas w aucie ..... czarne / srebrne / białe 1zł/szt Wystarczy się przypomnieć na spocie. Co do tej większej naklejki z logo maxbimmera to pracuję nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 a będziesz teraz w niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi