Energy Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Dzieki panowie za dzisiejsze spotkanie..Jak zawsze fajnie bylo sie spotkac i pogadac.. Wrzucam kilka fotek.... P.S. Do nastepnego...(KRZYWA)<bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 To teraz są takie spoty dla wybranych ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 To teraz są takie spoty dla wybranych ?? Dlaczego zaraz dla wybranych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 spot tzw "At hot" :D decyzja o małym spotkanku na 2 godz przed wyjazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Mati dzięki za info<bmw_2> ale tak jak mówiłem, tym razem nie dałem rady , byłem po furę w Wołowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Szkoda, ze nienapisaliscie nic na forum. Ja sie z Edu widzialem dzisiaj ale tylko dlatego, ze uslyszalem jego swist na grabiszynskiej i rozmawialismy wlasnie, ze cos nuda zawialo bo od grudnia nawet nighta niebylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 ale scenerie macie git.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Dzięki za spotkanie A spot nie dla wybranych... Po prostu Basia i Kamil wpadli do mnie i Matiego na "pogaduchy" i na spontana wymyśliliśmy spotkanie w Skarbim, żebym ja z Basią mogła pojeździć sobie Buniami. I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 ale scenerie macie git.............. ta, jak na bio-reklamie o temacie " Nie smiec a bedzie czysto" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 ja rowniez dziekuje wszystkim za male spotkanko. Kamylu a gdzie nasza fotka ze zdobytego hangaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Forest wygląda na spiętego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi