danieltca Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 (edytowane) witam . mam problem z nawiewem a dokladnie z panelem klimatronica . co jakis czas wogole mi nie dziala ani ustawianie sily nawiewu ani ustawienia zimno/cieplo ( nie leci rzadne powietrze z kratek nawiewu) o co chodzi? padniety jez? stan plynu ok silnik nagrzany i dzieja sie takie cuda. raz dziala raz nie ;/ Edytowane 18 Marca 2011 przez danieltca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Z reguly mowia ze jezyk jest za to odpowiedzialny.A wyswietlacz na panelu klimatronica ci dziala ? A powiedz mi kiedy dzialal normalnie to z jaka sila nawiew musialbyc ustawiony ze byc czul wicherek z kratek ? U mnie musze kliknac raz bedac za polowa skali zeby wialo mocniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ja juz dokladnie nie pamietam jak to bylo, ale problem mialem w 2.0 podobny i pomogla wymiana czujnika klimy. Wiec ja bym proponowal kompa i sprawdzic czy czasem ten czujnik nie umarl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 problem rozwiazany . powodem byl padajacy jez ktory raz laczyl a raz nie az wkoncu padl na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Amen:) A co z moim pytaniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Z reguly mowia ze jezyk jest za to odpowiedzialny.A wyswietlacz na panelu klimatronica ci dziala ?A powiedz mi kiedy dzialal normalnie to z jaka sila nawiew musialbyc ustawiony ze byc czul wicherek z kratek ? U mnie musze kliknac raz bedac za polowa skali zeby wialo mocniej ... wyswietlacz dziala caly czas normalnie . a jesli chodzi o sile to mialem podobnie tak jak ty czyli dopiero troszke za polowa bylo czuc ze cos leci mocniej . napisze ci jeszcze jak zamontuje nowego jeza czy cos sie poprawilo jesli chodzi o sile nawiewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 OK dzienx stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 nowy jez zamontowany i powiem ci ze nie czuje roznicy w sile nawiewu jesli chodzi o ten nowy a tamten stary . widocznie tak jest ze dopiero za polowa czuc ze cos mocniej leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Dziekuje ci przyjacielu moj:) Jestem teraz spokojny ze u mnie all dziala . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi