Gość dirty.73 Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 no to jak jak w tytule,obstawiajcie osobiście,myślę,że jednak kliczko,ale przydałby mu się porządny w......ol:-P kliczko-1 solis-0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 He he he...nie możesz założyc ankiety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 He he he...nie możesz założyc ankiety? nawet nie próbowałem,i tak mi sie nie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Kiedy jest ta walka i gdzie ją można obejrzec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 jutro,23.00,TVP1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 kliczko wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 ja bende w pracy to nie obejrze stawiam naq kliczke ale mysle ze z naszym Adamkiem to nieda rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 wydaje mi sie ze teraz kliczko wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Ja tez stawiam na Kliczko, koles jest stworzony do boksu wg mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 jakos nikt nie dokonczyl. Niezla zenadaz ta walka.. http://www.youtube.com/watch?v=8WDar6lt3A8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 to teraz Adamek ma otwartą droge do walki z Kliczko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 http://www.tvn24.pl/12694,1690545,0,1,adamek-vs-kliczko-_-tonbsppewne-jest-kontrakt,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 mam nadzieję że góral ma mocniejszą głowę od tego solisa a najlepiej od kliczki:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 jakos nikt nie dokonczyl. Niezla zenadaz ta walka..http://www.youtube.com/watch?v=8WDar6lt3A8 żenada?wozu,a co tu było kończyć,Kliczko zgarnął(podobno)15mln,a Solis położył sie po swoje 1,8mln,widać leżały na ringu,tak więc żenada ,to delikatne określenie ps.Góral da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi