daleki_pablo Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 (edytowane) Witam mam taki problem mam wyrobiony trochę kluczyk i ostatnio po przekręceniu kluczyka w stacyjce coś przeskoczyło i kluczyk można było wyciągnąć gdyż stacyjka była na pozycji 2 (wszystkie kontrolki świecą) próba odpalenia lub powrotu do pozycji 0 jest bez skuteczne dodam iż owy kluczyk trzeba było wyczuć po przez delikatnym zaparciu w prawą stronę przy zamku kierowcy też zaprzeć trzeba było by drzwi się otworzyły i tu pytanie czy zamki z BMW E36 320 sedan z 1991 podejdą do mojego tzn. BMW E36 328i z 1995? pozdrawiam serdecznie użytkowników BMW Edytowane 18 Marca 2011 przez daleki_pablo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daleki_pablo Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Sam się już dowiedziałem że potrzebuje stacyjki z EWS oraz że zamki podejdą mi z modeli sedan e36 od września 1994r do 2000r. Wątek nieaktualny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi