Forest Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Te za 3500 to 18" czy 19"? Masz jakiś link żeby pooglądac? Pozdr 19". Kolo wystawił je na BMW-Sport i BMW3er. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 19". Kolo wystawił je na BMW-Sport i BMW3er. Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 A ten koles w Trendsach nie byl przypadkiem ostatnio? Wydaje mi sie, ze najpierw moglbys bez przemalowywania sprobowac, bo jak dobrze widze srodki maja czarne. Powinno ok wygladac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 ale czarny mat wygląda konkretnie, tylko w utrzymaniu będą ciężkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 ale czarny mat wygląda konkretnie, tylko w utrzymaniu będą ciężkie w mojej 330d mialem w czarny mat i nie sa ciezkie moim zdaniem duzo mniej na nich widac syf niz na srebrnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Na polysku wydaje mi sie, ze jest gorzej. Ja mialem w poprzedniej E46 fele czarno srebrne z polyskiem, to co chwile musialem pucowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 jest gorzej. ja jak mialem vw to mialem polerowane alu i nie moglem ich utrzymac w czystosci. a jak juz w e36 mialem te czarne kingi to probliema niet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi