pawelo Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 jak w temacie,widział ktoś coś takiego na .....felgach,bo jestem ciekawy :D i nie chodzi mi o jakiś oczo****y zielony czy pomarańczowy(chociaż:-P) coś w ten deseń http://sklep.optionall.pl/art/2140,farba-fluorescencyjna-ps29-blue-kolor-mix-akryl-1k/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Hehe, na felgi? No nie wiem, Kawasaki Ninja wygląda fajnie, ale na auto? Hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 tsza być wyjontkowym........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Pawelo bladzisz w zlym kierunku.... Zolnierze naprowadzmy kolege na wlasciwy tor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Ktoś ostatnio wrzucał fotki takich felg .... polerowany rant a środek a'la kawasaki ninja Też chyba na kompakcie dziewczyny Kujona były bbsy w pomarańczu albo różu nie pamiętam dokładnie ... na syndykacie było parę takich germańskich ninja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 ja tam myślę o niebieskim kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 czyzby pawelo mial 2tlg ? i chce rotor na blue prysnac happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 enzo miał swoje RH ZW1 w kolorze Kawaski ninja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ;)dlaczego by nie ja mu się podoba ten kolor zobaczymy jak będzie wyglądac po malowaniu napewno ciekawie:?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Ja tez planuje polakierować aluski w kontrast coupe robie cała na czarno a fele bedą pomarańczowe styling 135 , do twojej coupety to średnio by to pasowało odcien masz granatowy to jaskrawy kolor średnio wyjdzie do reszty auta , chyba że chcesz to możemy kupić litr na dwóch puszke orange Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 :Dja swoje fele tydzień temu malowałem na czarno niebawem zaprezentuje mojom bunie ale jeszcze jestem w trakcie tzw tuninguhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Ja też jestem za jakimś ciekawym kolorkiem felg. Auto robi się wtedy "indywidualne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 to widze każdy nad jakimś projektem pracuje w tajemnicy przed światemhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 wczoraj na Grabiszynskiej widzialem Gofra 4(srebny) z polerka na rancie i blekitnym srodkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 jak już tak kombinować....to przy czarnym aucie....na odważnie<moze wyjsc agro> to czerwony...żółty.....albo delikatniej.....po prostu na biało jak np u Virnika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi