Andrii Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Za tył raczej nie buchna, bo możesz sobie farbą na czarno zamalowac, a przód to wiadomo Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Na sto procent, nie mogą zabrać za tył, dlatego chętnie dają gwarancję. To była taka dygresja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 (edytowane) Dokładnie kat 180c musi być w oryginale. My mamy głównie zielone szyby czyli już lekko przyciemnione, starsze modele mają "zwykle" i tu można przyciemniane lekko, chyba coś ok 30% na legal. Edytowane 12 Marca 2017 przez cziko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 @Bastars, właśnie mnie to zaciekawiło, na co gwarancja, na to że nie odklei się, wypłowieje czy co Czy Wasza folia też płowieje po kilku latach? 2,5 roku i już nie jest tak ciemno jak przy oklejaniu, jak odkleiłem jakąś naklejkę z zewnątrz szyby to widać różnicę ile wypłowiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Gwarancja pewnie że się nie odkleji, bable się nie zrobią, że się nie skurczy i pewnie że barwy nie zmieni. Oraz ze Ci przeglądu nie przejdzie (normalnie) jak masz na przednich szybach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Jutro poszukam tej gwarancji czy co tam i dam wam znać co napisali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi