danieltca Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 witam . jak w temacie . gdzie we wro jest dobra firma przyciemniajaca szyby . jak wiadomo w e46 (sedan) najgorsze beda trojkaty w tylnych drzwiach dlatego chce oddac auto do fachowcow a nie parciarzy ktorzy nakleja folie "na sztuke" bez sciagania szybki. potrzebuje przyciemnic tylko caly tyl bez przednich szyb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Tylko tył? Daj spokój Jak to będzie wyglądac...Jak masz przyciemniac to wszystkie. Tak będzie dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Potwierdzam i sam pomyśl tył czarny a przod przezroczysty, to jak tak to tyl nie na maksa czarny a przod delikatnie ale tez trzeba. Jak widze tylko tył w takim aucie czarny to az masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 chłop pyta gdzie a dostaje odpowiedz ze to zle bedzie wygladac . Kolego ja znam taki zakład obok siebie na ulicy Żmigrodzkiej jest Autoglass masz adresik http://www.auto-glass.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Na pewno prócz pytania każda sugestia też będzie pomocna pytającemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Tylko tył? Daj spokój Jak to będzie wyglądac...Jak masz przyciemniac to wszystkie. Tak będzie dużo lepiej. forest . no raczej ze wszystkie . poprostu chce zeby firma zrobila mi tylko tyl narazie . jadac na przeglad u nas w trzebnicy nie przejdzie mi dlatego szkoda kasy tak co chwile zrywac folie i zakladac w firmie dlatego przod bede sobie sam robil ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 chłop pyta gdzie a dostaje odpowiedz ze to zle bedzie wygladac . Kolego ja znam taki zakład obok siebie na ulicy Żmigrodzkiej jest Autoglass masz adresik http://www.auto-glass.pl/ myslalem wlasnie nad tym zakladem . no ale nie znam opinii o nich moze ktos robil u nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 ten zakład jest dobry kolega robił tam e38 wygląda super a oklejali bez sciągania szyb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 A tam nie przejdzie, jedna OSKP jest? ja sam mam tylko tyl, wiec w najblizszym czasie auto idzie do przyciemnienia przodu. Bede walczyl jak lew o swoj dowod rejestracyjny najwyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 A tam nie przejdzie, jedna OSKP jest? ja sam mam tylko tyl, wiec w najblizszym czasie auto idzie do przyciemnienia przodu. Bede walczyl jak lew o swoj dowod rejestracyjny najwyzej u nas jest jedna i wlasnie nie przejdzie . nawet gdybym zrobil calosc to nie bardzo usmiecha mi sie jezdzic szukac prosic o glupia pieczatke.. nie raz tak bylo a znajomosci nie chce za bardzo naciagac ile mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Nie ma co naciągać znajomości ale nie ma rejonizacji więc PR możesz zrobić wszędzie. Od 4 lat robie PR w Oławie(niedaleko Foresta)a szybki oklejone wszystkie. Ja się nie chwale,diagnosta o nic nie pyta.Sprawdza papiery zawieche,amory,czasem światła i tyle. Ja szyby oklejałem w Mirkowie(wylot z DW na Oleśnicę)Zrobione dobrze z demontażem szyb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 w autoglassie ja wymieniałem przednia szybe a znajomi tam przyciemniali i są bardzo zadowoleni do tego jest miła obsługa blondyneczka za ladą naprawde potrafi doradzic czasem da choinke zapachową gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 A przecież nie musisz robić przeglądu u siebie , nie poasuje jedna stacja jedziesz na następną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 A przecież nie musisz robić przeglądu u siebie , nie poasuje jedna stacja jedziesz na następną jak zawsze wieczny problem z przegladem z przodu musisz miec 70% przepuszcalnosci swiatla i tyle ja mam 44% i jakos nie nazekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 hmm gdzie mozna sprawdzic ile mam przepuszczalnosci ? mysle z u mnie lipa bedzie z tym tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Nie sprawdzisz raczej tego. Mierniki maja na kazdej stacji diagnostycznej, ale z tego co wiem jak wlaczy urzadzenie to sie laczy z systemem i jak wyjdzie zbyt mocne przyciemnienie, to musi Ci zabrac dowod. Ja tam mam sposob, czasem sie sprawdza. Z racji tego, ze mam przewaznie przeglady jak jest cieplo to szukam takiej stacji na ktorej siedzi dziadek jakis, wjezdzam, opuszczam szyby i sie nie odzywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memek Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Witam. odgrzeje kotleta. pytanie brzmi gdzie dobrze przyciemnią mi szyby bez ich wyjmowania? no i w miarę w jakiś normalnych pieniądzach. no i jaki mniej więcej to koszta? do przyciemnienia szyby tył e39 touring (bo denerwuje mnie ta przezroczysta szklarnia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Ludzkie polecali chlopaka nieciszowa koło olesnicy Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidjawor Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 jak oklejanie przyciemnianie szyb, to polecam xtreme legnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Fcd Jelcz-Laskowice profi robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 odswiezam troche temat . inne auto wiec moze sproboje gdzie indziej oklejac. slyszalem ze na paprotnej kolo marino przyciemniaja szyby w rozsadnej cenie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Ja robiłem na Paprotnej, wszystkie szyby tzn. Przód i tył w e36 sedan, zapłaciłem 500zł, i dali pisemną gwarancję oczywiście tylko na cały tył, bo przodu nie można przyciemniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 A na co jest ta gwarancja?Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 @Andrii że się nie odklei, zmarszczy lub zmieni kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Na to że reksie nie buchną Ci dowodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi