mati Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 o jakie fajne siersciuchy na przedostatniej fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 swietne fotki ten czarny pieknie wyglad agroznie skojarzylo mi sie kozina bydle nie wiem jaka to rasa ale za furtke wchodzi sie tylko raz moj ostatnio tak strasznie chcial sie polozyc w progu ze..... ze sie nie zmiescil ale musialo mu byc wygodnie bo chyba z godzine tak lezal Uploaded with ImageShack.us co ziomek : DDD wczesniej nie zauwazylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 fajnie masz ze Ci kudlow nie zostawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 a to moje jack russel zwany BOMBEL nie wiem skad bombel powinno byc trabel. i czsami jak nie jest zajety pochrapywaniem swieci oczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Przemo,załuż Bombelkowi temat na forum:) Ma chyba więcej zdjec niz ja swoich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 (edytowane) Ja ******le ale agresor lolol Edytowane 27 Listopada 2011 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Przemo,załuż Bombelkowi temat na forum:) Ma chyba więcej zdjec niz ja swoich:) dobra ,dobra ,już więcej nie mam...:sad::sad::sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 He he To był żart :)lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 dobra ,dobra ,już więcej nie mam...:sad::sad::sad: aż do wiosny :-P nie dałeś zdjęć Bombelka na śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 ale tych bombelkow he he moje bydle to juz 6 letni bombel trombel..happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Pierwsza fota powalajaca, ale znam takie widoki na zywca hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 http://www.resizer.pl/1448.html] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 http://www.resizer.pl/1448.html] jak się wabi???:lol::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 jak się wabi???:lol::4: Dane techniczne Typ jelonek rok-około dwóch tygodni pochodzenie-droga/pobocze Nazwa-KUBUS wiecej informacji zakodowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Alaszi pięknego masz tego pupila swojego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Alaszi pięknego masz tego pupila swojego:) niestety została mi tylko fotka kiedyś zakładałem temat właśnie o tym "Byku" .Zabrał go gościu co opiekuje sie takimi sierotami ma taka placówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 z jednej strony to dobrze bo to cosik potzebuje jemu podobnych . a na sarnine bys nie oddal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a8e6730e66f6b824.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/766639d747aeecfa.html Ostatnio mój ulubieniec wpadł pod auto,żeby zabić tą pustkę w domu zakupiłem sobie owczarka szwajcarskiego.Wabi się NERO.:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 super piesio sam chce owczarka tylko nie bialego . no i jak wroce do polski//// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a8e6730e66f6b824.htmlWabi się NERO.:-P jak taki program do nagrywania cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Fajny musze powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Odświeżę trochę tę stronkę-oto moja 30kg "KRUSZYNKA" DSCF1336.jpg | bultan | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl DSCF1309.jpg | bultan | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a36dd064e987b1fa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 wszyscy sie cieszą wiosną,a nie wiecie jak mój misio sie cieszy:lol: [ATTACH=CONFIG]19074[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19075[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19076[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19077[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19078[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi