sagui Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Mój brat też sobie upodobał pająki. Pierwszego jak przyniósł nie chcąc straszyć mamuśki to schował w najcieplejszym miejscu w domu (WC) w pojemniku po kliszy. Mamuśka robiła porządki i pojemnik wywaliła do śmieci. Wtedy się wszystko wydało. Od tego czasu nie było już żadnych tajemnic ze zwierzakami. Przez nasz dom przewinęło się: 3 psy, 3 koty, fretka, 2 legwany, waran, 3 kameleony, 3 węże, ok. 120 pająków, stado myszy, szczurów, chomik, jaskółka i z milion świerszczy. Teraz brat się wyprowadził więc pająki, weże i waran poszły z nim i w domu zostały: kot (ukochana kotka mamuśki), 2 szczury (uratowane od pająków), legwan (był tylko na przechowanie i tak już został z nami), kameleon (i świerszcze dla niego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Sagui zrób kiedyś zdjecia zwierzaków i powrzucaj Z miłą chęcia bym zobaczyła tego kameleonka i legwana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 niezły arsenał macie:) państwo Gucwińscy pewnie by się ucieszyli z Waszych okazów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Do tego powinienem dodać "okazy ludzkie", bo często u nas bywało po 10-20 osób Taki do schadzek - jak nie było co robić lub gdzie się podziać - to do "Mafii" I tak np. kolega przyszedł przenocować noc lub dwie i został na pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 kolega przyszedł przenocować noc lub dwie i został na pół roku będe wiedział gdzie się podziać jak mnie wywalą :)haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Czechu jak niezaczepiasz i niepchasz sie gdzie nietrzeba to nic ci niebedzie ale trzeba miec swiadomosc, ze zwierze ma 1,5cm trowe zeby z jadem ukaszenia sie zadko zdarzaja i sa teoretycznie niegrozne dla zdrowego tzn nie uczulonego czlowieka. Karmienie Edkowego 8noga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 (edytowane) Sagui zrób kiedyś zdjecia zwierzaków i powrzucaj Z miłą chęcia bym zobaczyła tego kameleonka i legwana Kameleon: Kameleon jak tylko zobaczy otwarte terrarium to chce wyjść. Lubi być na rękach Legwan (kiedyś była para, ale niestety...): Legwan jest strasznym pieszczochem - pierwsze zdjęcie pokazuje jak wygląda jak się go troche podrapie. Potem trzeba go pieścić przez długi czas, jak przestaniesz to tylko otworzy jedno oko i zerka z prośbą o jeszcze Na ostatnim zdjęciu - para: on z przodu, ona z tyłu. Pan legwan był pierwszy i od zawsze taki pieszczoch. Pani legwan przybyła później. Początkowo strasznie bojaźliwa, ale z czasem się zadomowiła. A tu brat Jacek i jego narzeczona (też Młoda:) ) i ich zwierzaki: Od razu przyznam się bez bicia, że ja nie przepadam za pająkami i wężami. Pająka miałem raz na rękach (tego co Jacek ma na twarzy) i zupełnie mi to wystarczy do końca życia. Węża nie odważyłem się nawet pogłaskać (choć wszyscy mówią, że milusi w dotyku). Edytowane 6 Września 2011 przez sagui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Na temat pająków się nie wypowiadam.... mam arachnofobie Węże to tez temat nie dla mnie... Ale kameleon i legwan śliczny Choc nie wiem czy odwazyłabym się ich dotknąc Ja bym podziwiała za szkiełkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Mnie też nie bawią pająki i węże, ale kameleona czy legwana odważyłem się dotknąć Za to moim ukochanym zwierzakiem był Pancik - mój ukochany piesek: Niestety na stare lata wyszły mu dolegliwości: reumatyzm, padaczka i niestety 2 lata temu odszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Psiak rodzicow tez ma padaczke, nie az tak czesto, ale w upaly go bierze, strasznie przykry widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Tez mialem takiego pieska a wsumie suczke. 14 lat zyla i miala raka Brata to podziwiam za trzymanie takiego dziada na twarzy. Dzisiaj zobaczylem zeby Edki pajaka to az pobladlem a jest o polowe mniejszy. Legwan kozacki Wszystkie zwierzeta terriariowe maja cos w sobie. Moze neimozna sie do nich przytulic anie rzucic patyka ale jak juz sie ma to 1 to sie zastanawia czlowiek co by tu jeszcze pohodowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jakiś czas temu przychodzę do pracy a tam... Nie mam pojęcia skąd mogła się wziąc. Kumpel ją całował ale w nic się nie zamieniła więc ją wypuściliśmy na trawkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 ja pitole jaka wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 PESSSSS!!!! nasz Bąbel i koleżanki cane corso Teqila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 peesy daja rade ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Czy mi sie wydaje, czy to kolejny york, ktory poustawial sobie wiekszych kolegow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 swietne fotki ten czarny pieknie wyglad agroznie skojarzylo mi sie kozina bydle nie wiem jaka to rasa ale za furtke wchodzi sie tylko raz moj ostatnio tak strasznie chcial sie polozyc w progu ze..... ze sie nie zmiescil ale musialo mu byc wygodnie bo chyba z godzine tak lezal Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 A oto mój Diabeł :PP jak się podoba <bmw_1> fota wyszła w dobrej pozie i ten języczek tylko to że mały siurka sobie to zauważyłem jak zdjęcie wrzucałem na kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Miałem takie coś czarne i zjadało mi buty, doniczki z kwiatami i inne takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Przemo super ujęcia, rewelacyjne wręcz. Psiny wyszły przesuper Danio psina groźnie sympatyczna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Przemo super ujęcia, rewelacyjne wręcz. Psiny wyszły przesuper Danio psina groźnie sympatyczna ;) taki grozny a na ostatniej focie na pancia sie patrzy jak ostatnia ***** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 na ostatniej focie jego mina mowi- proooosze, moge jeszcze chwilke polezec na twoim miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 leży i śpi :)razem z nami w łóżeczku przynajmniej oszczędzam na ogrzewaniu w domu heeh darmowy grzejniczek ) <bmw_1>a tak naprawdę to bardzo sympatyczny mega energiczny przyjaciel życia :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 nowi domownicy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi