mariusz13 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 kotki wyglądają jakby na nysie były trzy dni :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 "Pussidzilla" dobre :) a fotka na krześle kociaków niesamowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 U mnie wszystko zeszło (wyżeł szorstkowłosy, bokserka, 16 milionów ryb włącznie z wylęgarnią bojowników, szczur i takie tam), no teściówka została, ale fot nie będe wklejał bo grafiki Wam padną )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 no teściówka została, ale fot nie będe wklejał bo grafiki Wam padną )) Ten całe życie na dopalaczach :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Niczego nie powinno się robić na pół gwizdka młody Skywalkerze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 (edytowane) no to pochwale sie swoim :-P TIGER (na czesc Michalczewskiego w zlotych latach) Uploaded with ImageShack.us i dzisiaj jade obczaic nowego... Edytowane 8 Kwietnia 2011 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 To ja też Tajfun(kolega Tigera) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 no i nowa koleżanka Tigera i Tajfuna: Uffi Jej mama to Owczarek Niemiecki a tata Husky Syberyjski... poszła w tatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 ale smieszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Boska taka inna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Gdzie Wy tazunio te psicho trzymacie że ja jeszcze jej nie widziałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Heno masz za***iaszczego psiaka, rozwalił mnie, świetny taki leniuch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Kuziem, jest z nami w domu za pare miesiecy bedzie na podworku z Tigerem (jak go tam puszcze - bo sie przywiazalem jak nigdy) a psa mozesz zobaczyc jakies 10 razy w ciagu doby jak zapiszczy, ze chce siku (dzisiaj pobudka o 3.00 rano :mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Kuziem, jest z nami w domu za pare miesiecy bedzie na podworku z Tigerem (jak go tam puszcze - bo sie przywiazalem jak nigdy)a psa mozesz zobaczyc jakies 10 razy w ciagu doby jak zapiszczy, ze chce siku (dzisiaj pobudka o 3.00 rano :mrgreen: ) my pierwsze 3 dni ze swoim wogóle nie spaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Dzieci sobie zróbcie to nie tylko przez 3 dni nie pośpicie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 dlatego psa wole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 (edytowane) Tazunio jak poszła w ślady ojca to współczuje sam mam haskiego już 9 lat i drugiego tak nie układnego psa chyba nie ma na świecie ty w prawo on w lewo itp. A to mój Wolf wygląda jak wilk wiec nazywa się Wolf Uploaded with ImageShack.us Edytowane 24 Kwietnia 2011 przez imilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 A u nas wczoraj zagościł fox terrier ...... Piesio .... bo chwilowo jeszcze nie mamy pomysłu na imię dla niego Ogólnie taki trochę cichociemny , niby taki spoko luzik .... ale jak się załączy mu ADHD to ciężko go opanować :lol: Dzisiaj musiałem ratować naszego drugiego weterana Reksia bo ten mały wariat chciał się z nim bawić .... tyle że Reksio to już raczej nie jest z tych co się bawią :lol: ogólnie niezły cyrk się zrobił od wczoraj w domu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 a wabić się będzie Mordziaty he he... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Dajcie mu Ruben kiedys mialem miec foxterriera, ale to bylo daaawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobi Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 U mnie przedwczoraj sie wykluły Własciwie u rodziców gdzie tymczasowo przebywam hehe Od lewej mój, w środku brązowy idzie do ojca maluszków,a od prawej dla brata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 nawet się nie obejrzysz a będzie miał 300 kilo, oddech pijaka po 15 dniowej libacji i twojego poszczępionego kapcia w pysku... a mimo to za nic go nie oddasz i zabijesz każdego kto odważy się na niego krzyknąć - wiem z autopsji <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras120682 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 To ja tez sie pochwale zwierzakami To moj Labrador wabi się Draga i kot :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Cholera cos szczuply ten labrador to prawda, ze one takie do rany przyloz? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras120682 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Tak bardzo fajne pieski te labradory strasznie koleżeńskie w stosunku do ludzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi