tazunio Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 mniej więcej tak wyglądał tylko miał inną minę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Hahaha a wiem o akim boberku Czechu pomyslal.... hahahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 a ja miałem kiedyś dziewczynę co miała boberka :lol:często przesiadywał miedzy jej nogami :drunk: Dobrze że Ewa nie ma konta na maxbimmerze :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 a ja miałem kiedyś dziewczynę co miała boberka :lol:często przesiadywał miedzy jej nogami :drunk: i pewnie bardzo się z nim zaprzyjazniłeś:-)))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 mniej więcej tak wyglądał tylko miał inną minę Taki trochę brzydal / ka , można się w nocy nieźle wystraszyć :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Przyjemny zwierzaczek jak mu sie futerko podgoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 ale ma wielkie nozdrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 [ATTACH=CONFIG]9256[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9257[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9258[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9259[/ATTACH] Maks 8lat powód mojego nie wysypiania się w takie dni jak dziś, leniwy, nieposłuszny, zainteresowania: jedzenie i spanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Heno,qwa,co ty lwa w domu trzymasz?:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 A jak:) chciałem tygrysa ale rodzice się uparli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Jaki kurde misiek :drunk: Znajomy miał kiedyś takiego czałczała i tak jak piszesz .... niczym Garfield .... żreć i spać ... albo spać i żreć .... względnie od bidy wyjść na dwór do kibelka :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 masakra - chcę takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 qrde ale piękny pluszak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 a po tego gnojka jechlismy dzisiaj 200km w jedna strone wabi sie sprite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 FaJOwY mAłY gAGaTeK kłaPoUsZek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Dobre imie jak zacznie sikac, robic kupke, zjadac wszystko to wy jak nic bedziecie pragnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 To sie zacznie spacerowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 a po tego gnojka jechlismy dzisiaj 200km w jedna strone wabi sie sprite [/img][/url] Nawet trochę do Ciebie podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Nawet trochę do Ciebie podobny taki byl plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 [ATTACH=CONFIG]9256[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9257[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9258[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9259[/ATTACH] Maks 8lat powód mojego nie wysypiania się w takie dni jak dziś, leniwy, nieposłuszny, zainteresowania: jedzenie i spanie jaki za***isty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Chociaż w tym temacie mogę wrzucić fotki;) na początku był Azor: [ATTACH=CONFIG]13976[/ATTACH] po jakimś czasie, przez czysty przypadek dołączyła do niego Punia (Pussidzilla:P) i tak to mniej więcej teraz wygląda: [ATTACH=CONFIG]13977[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Za***iaszcze te dwa koty na krześle .... jakby po jakiejś solidnej imprezie dogorywały :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Za***iaszcze te dwa koty na krześle .... jakby po jakiejś solidnej imprezie dogorywały :lol: wypasione foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 tak prawdę mówiąc to było dzień po imprezie... i to takiej 30 osobowej, gdzie wiadomo, prawie każdy chce wygłaskać sierściucha i go trochę pomęczyć, więc lekko to one nie miały:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 U mnie można rzec prawie cały zwierzyniec:) zaczęło się od pieska - kundelek mały ( 6kg ) ale wszystko w dzielnicy goni, terrorysta;) ma 8 lat, później zagościł u nas żółw błotno-wodny, którego znalazłem w ogródku podczas koszenia trawy ponad 6 lat temu i mieszka u nas do dziś i w zeszłym roku wraz z Juniorem kupiliśmy akwarium zupełnie na spontana w którym trzymamy pyszczaki i parkę pielęgnic ( zebry ) , tak więc mały zwierzyniec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi