Jabol Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Fabian a pomyslales o ludziach, ktorzy maja arachnofobie? :-( Wysłane z mojego GT-I9300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 przeciez sliczny jest! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ta przez twojego pieknisia mam nocke z glowy:o Wysłane z mojego GT-I9300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 fajniutki ale jakiś taki nieogolony Fabian a pomyslales o ludziach, ktorzy maja arachnofobie? :-( a na zlocie mają być pająki z grilla wrzucane na żywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Pajuny sa gicior a prawdziwa arachnofobie ma malutki procent ludzi, cala reszta ma arachnofobie wmawiana od dziecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Pajuny sa gicior a prawdziwa arachnofobie ma malutki procent ludzi, cala reszta ma arachnofobie wmawiana od dziecka. LUBIE TO! ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Co się czepiacie chłopaka każdy ma jakieś zwierzątko :dance::dance::dance::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Pajuny sa gicior a prawdziwa arachnofobie ma malutki procent ludzi, cala reszta ma arachnofobie wmawiana od dziecka. Może nie tyle arachnofobie, co wstręt/obrzydzenie. Przykład: koleżanka ze studiów hodowała sobie pająsie - Smiti'ego i coś tam jeszcze (nie pamiętam już - w każdym razie spore to było) - nikt jej do pokoju nie wszedł, jak jej nie było, a współlokatorki nawet jak była... Ale wystarczyło, że była jakaś impreza, to na drugi dzień pajęczyca miała odwłok niemal łysy od głaskania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Ja to na rece go nigdy nie wezme :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Kurcze zapomnialem o tym temacie. W poprzednie walentynki zagoscil kolejny domownik. Ptasznik Wenezuelski. Lacinska P.irminia. Obocnie z lapkami ma z 13cm srednicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Kurcze zapomnialem o tym temacie. W poprzednie walentynki zagoscil kolejny domownik. Ptasznik Wenezuelski. Lacinska P.irminia. Obocnie z lapkami ma z 13cm srednicy Sliczny, moze i ja sobie takiego sprawie! Musze miec w koncu jakiegos nadrzewnego happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Musze miec w koncu jakiegos nadrzewnego normalnie Buszmen nie ma z kim połazić po drzewach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 ja chciałem się pożalić byłem wczoraj u weterynarza i stwierdził u mojego pieska (nie którzy znają go ze zlotu) raka kości i zostało mu około 3 miechów życia masakra:crying::crying::crying: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 ja chciałem się pożalić byłem wczoraj u weterynarza i stwierdził u mojego pieska (nie którzy znają go ze zlotu) raka kości i zostało mu około 3 miechów życia masakra:crying::crying::crying: wspólczuję...:cry::cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Córka dostała od Nas na 2 latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Świetny Wysłano z Sony S za pomocą TapaTalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Musi być świetny bo kosztuje trochę taki z legalnego źródła. Ale polecam rasę Shitzu jak ktoś chce małego psa.Duże nigdy nie urosną.Mają prawdziwe włosy więc się nie lenią.Są odpowiednie dla alergików.Wzieliśmy go a pies był mądry bo po 2tyg.jak miał miesiąc jak przestał sikać w domu.Ma teraz 3 miesiące.Tylko trzeba z nim dwa razy do roku iść do psiego fryzjera bo one są tak zarośnięte,że jak miał miesiąc to trzeba było mu nad oczami włosy skrócił bo była tylko pierzasta miękka kulka Na zimę trzeba tylko trochę skrócić włosy ale na wiosnę będzie na krótko ostrzyżony.Mamy fryzjerkę co strzyże za 50zł w cenie też czyści i przemywa oczy oraz uszy. Ogólnie sam polubiłem tego psa bo jest oddany i wszędzie by szedł za mną czyli domowym samcem alfa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 mój MAX też bawi się dużymi kółkami:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 A to nasz zboj o imieniu Tofik Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ten York już nie jest wcale taki NOWY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 No nie :lol: jako ze zawsze ze mna to juz na paru fotkach widnieje happy_bmw aaa wiekowo to 4 wiosny na wiosne :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 [ATTACH=CONFIG]27718[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]27719[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Dziwna odmiana strusia :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Dziwna odmiana strusia ale chyba ten lata bo na smyczy jest :) albo taki chybki że tajfuny robi nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Chciał wypić wodę z morza, a ja chciałem się jeszcze pokompać więc na smyczy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi