Dudek Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Super, niech rośnie zdrowy i duuuży Dziękuje byłem z nim u weterynarza wszystko ok przegląd przeszedł wzorowo rośnie szczeniaczek 7 tygodni a waży 6,85 kg:) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Kolejne ciekawe zwierzatko. Skorpion H.Petersii narazie malutki bo okolo 5cm ale poczekamy az urosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Może lepiej niech nie rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 a tu parę fotek ze spaceru z pieskiem ma już 10 miesięcy i ponad 60 kilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drxz Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 wow,ale wyrósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Ale Mały Piesio :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 ale kuń!!!! a siodło do niego już masz???:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Super psisko :biggrin: P.S. Ten park wygląda jak na kozanowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Super psisko P.S. Ten park wygląda jak na kozanowie. na Borowskiej koło działek za szpitalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Sufit w mieszkaniu juz może wahać ; D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Sufit w mieszkaniu juz może wahać ; D teraz wpadnij do mnie i zrób sobie zdjęcie z pieskiem na rękach jak te robiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Teraz wpadne przejechac sie na nim ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Hej, hoduje ktoś rybki? Mam pytanie, kupiłem niedawno filtr zewnętrzny JBL e901 i strasznie hałasuje, ma ktoś ten kubeł i może napisać jak u niego pracuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zglebiony piesio to szurał podwoziem po śniegu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Hej, hoduje ktoś rybki? Mam pytanie, kupiłem niedawno filtr zewnętrzny JBL e901 i strasznie hałasuje, ma ktoś ten kubeł i może napisać jak u niego pracuje? mam , pracuje cichutko. głośna praca to : albo źle odpowietrzony, uszkodzona ośka, syf w środku, brak amortyzacji podstawki itd itd Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Staffordshire bull terrier - Hero, niecałe 2 miesiące, od kilku dni powiększa Klan Forestów 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Będzie miał kto strzec porządku na Redeco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Widzę że już musisz zainwestować w nową szczotkę bo tej ci już nie odda za***isty u mnie koło bloku mają czarną suczkę to będziemy sąsiadami :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Strasznie go zmęczyło to grabienie liści. Mordęga. [ATTACH=CONFIG]37942[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37943[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37944[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37945[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 tak na sucho bez browara .sadysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 NO PIESEK JUŻ W PEŁNI DOROSŁY waga prawie 70 kg a tu najnowsze jego fotki i krotki filmik PB200951[1].MP4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Jest ogromny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Ja pierdziele ale potwór mnie to by chyba zgniotl wiecej odemnie wazy haha A to moja sucz'ka haha W grudniu bedzie miala rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 No niestety flaszka nie pomogła , saad ,smutek i w ogóle do doopy, dziś odszedł mój przyjaciel za niecały miesiąc miał by 10lat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi