Tomek v8 Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Witam. Zalozyl juz ktos z Was letnie kolka ? A jak nie,to kiedy macie w planach zalozyc ? Wrzucajcie foty jak macie juz zalozone ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Oto moje....caloroczne:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Co to za oponki Tomski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 ja zalozylem, juz dawalem fotki w moim temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 ja też od tygodnia,sniegu raczej nie będzie a letnia opona zachowuje się lepiej nawet przy temp. w okolicy zera, a temp w granicach zera mogą występować porankiem nawet w maju a w maju juz raczej wszyscy bedziemy mieli letnie buci:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Ja juz 2 tydz smigam na letnich ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 jak edu juz wali na letnich i jego 600Nm to kazdy moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Chciałem założyć letnie, ale wstrzymałem się. I dobrze! Dzisiaj przywaliło śniegiem ^^ Co prawda od razu topniał, ale tyłkiem mi rzucało. Myślę, że poczekam tak do 20tego z zakładaniem letnich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 a w maju juz raczej wszyscy bedziemy mieli letnie buci taaa... Ja może na koniec maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Ja w przyszlym tygodniu chyba, wczoraj mial padac snieg w nocy, dzisiaj w nocy tez, a tu ani grama wiec nie ma co sie pierdzielic. A poza tym mam od pewnego czasu wynajety garaz wiec jak co to Beemeczka do garazu a ja sie przesiadam w Peugeota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Ja to chyba cale lato na zimówkach, bo na letnie jeszcze zbieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 a ja sie waham... tyl lato - przod zima a w dupowozie ciagle zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Ja zakładam między 21 a 25 marca choć zimówek troche szkoda(lepiej mi się na nich jeździ) Teraz sobie OZ przepoleruje po zimowaniu i do auta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Ja zakładam za tydzień , teraz nie mam czasu w tygodniu , a w niedziele ,mi się nie chce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Ja zakładam za tydzień , teraz nie mam czasu w tygodniu , a w niedziele ,mi się nie chce . len jakich malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Co to za oponki Tomski ? Dunlop Sport Maxx - jesli chodzi o marke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 a w dupowozie ciagle zima W Octavce to akurat na zimę masz fajniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Ja to chyba cale lato na zimówkach, bo na letnie jeszcze zbieram. skad ja to znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Kuziem na lato mam EXIP czyli prawie BBS - a ja lubię BBS, więc lato fajniejsze i cal większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 może troche OT,ale oceńcie,bo zamierzam wciągnąć -i będą na lato:mrgreen:,żeby było troche w temacie aha 17'' 7,5J 1493183972.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 fajne ale do takich gleba by sie przydala, jak nie planujesz lub nie masz to raczej odpusc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Do E39 17 cali troche malo, tak jak Rush pisal musialbys zglebic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 ale jak ogólnie felga?koleś chce 880pln,(no i przez was nie wiem czy brać:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Sama w sobie ladna, pytanie jak to sie na aucie bedzie prezentowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 no mój też turas,więc jakoś takzdjecie009.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi