mariusz13 Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Czy ktoś z forumowiczów wybiera się na mistrzostwa europy za rok oczywiście jak wylosuje bilety :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 jak chciałem załapać się do grupy wprowadzającej piłkarzy na boisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Czy ktoś z forumowiczów wybiera się na mistrzostwa europy za rok Ja chętnie zrobię ewakuację z wrocławia na ten czas bo to będzie istny armagedon :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 to fakt Mordulec leciutki tłok może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Ja planowalem ewentualnie zdobyc i sprzedac, ale pewnie nie wylosuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Z tego co wiem Czechu to taka opcja nie przejdzie, bo bilety bedą imienne, wiec prawdopodobnie nikt na twoj bilet nie bedzie mogl wejsc tez o tym myslalem a w losowaniu tak czy inaczej sprobuje, moze akurat sie uda, bo jednak warto by sie wybrac na mecz euro u nas, bo zapewne druga okazja tak szybko sie nie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 dajcie namiary gdzie mozna sie zapisac na takie bilety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 dajcie namiary gdzie mozna sie zapisac na takie bilety http://pl.uefa.com/community/registration/index.html Jak uda mi się wylosować to będę bankowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Szkoda, na Eurobaskecie troche sie udalo dorobic ale to wtedy w sumie przypadek byl, kilka osob odpadlo i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Szkoda, na Eurobaskecie troche sie udalo dorobic ale to wtedy w sumie przypadek byl, kilka osob odpadlo i tyle. to ty Czechu,najprawdziwszy,peerelowski konik(dolary,marki,funty.....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Czysty przypadek to byl, a przewaznie jak cos sie planuje to nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Z tego co wiem Czechu to taka opcja nie przejdzie, bo bilety bedą imienne, ....imienne ale bez zdjecia . Zawsze,przeciez mozna zapomniec dowodu torzsamosci :wink:. Ale z drugiej strony,chyba o wejscie na mecz ME bez dowodu torzsamosci mozna zapomniec . No ale co,sprzedac mozna.A,ze goscia nie wpuszcza to juz nie moj problem.:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 nie no sorki ale są różne zdarzenia losowe ( żona rodzi itp. ) i co nie można odsprzedać biletu , przepada ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Słyszałem ze UEFA ma wprowadzic jakas platforme, ktora ma umozliwic odsprzedanie biletu w TEJ SAMEJ cenie, wiec sie niby nie zarobi, ale chyba jak na razie to tylko plotki, tak wiec pozyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Eee cos nasi rodacy wymysla. Jak byl wspomniany przeze mnie Eurobasket, to kilometr od hali mozna bylo spotkac kolesi z tabliczkami Kupie bilet, wiec podejrzewam, ze cos tez sie w tym kierunku zadzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi