danieltca Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 witam .mam pytanie . gdzie we wro lub okolicach jest jakis fajny szrocik bmw gdzie mozna dostac pelno roznistych czesci . glownie chodzi mi o e46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 30km od Wrocławia masz wioskę Kojęcin maja ponad 100szt BMW ale patrząc na ceny allegro to ich zawsze sa najwyższe i raz kupiłem dwumas to musiałem oddawac i za robote dwa razy placic, a przed montażem mówie, że ma luz czy jest sprawne mówi, ze sprawne a jak czułem tak wyszło ze szrot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Wojkowice / wujtkowicw droga na strzelin ok 20km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 a we wro albo cos blizej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 miedzy olawa a wrockiem zaraz przy zjezdzie z A4 na strzelin wioska wojkowice. kupilem juz u nich pare czesci i bylem zadowolony. poza tym oni sprzedaja i skupuja czesci nie wiem czy te numery sa jeszcze aktualne ale powinny byc: 792 255 325 792 286 772 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 a we wro albo cos blizej ? Racej nie. A co potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 np . lampke oswietlenia wnetrza kolo lusterka. podgrzewacz elektryczny , prowadnice tylnej szyby elektrycznej i inne gadzety ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 a niewidzial ktos moze na ktoryms ze szrotow e36 w touringu ? potrzebuje logo na klape a na allegro nigdzie niemoge wyszukac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 np . lampke oswietlenia wnetrza kolo lusterka. podgrzewacz elektryczny , prowadnice tylnej szyby elektrycznej i inne gadzety ;P Jutro bede tam przejeźdzał więc się dowiem co i za ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Jutro bede tam przejeźdzał więc się dowiem co i za ile. o spoko . poznamy ceny czesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 a na polanowickiej we wro jadac od strony poznania przed marino slyszalem ze tez cos tam jest. mechanika i sporo bmw na czesci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 a na polanowickiej we wro jadac od strony poznania przed marino slyszalem ze tez cos tam jest. mechanika i sporo bmw na czesci ? Sa ale do e30, e32, e34 e36 i lista sie kończy A w wojkowicach byłem ale było zamknięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryswa Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Spróbuj tu:Prusice-tel. 889-270-417 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Sa ale do e30, e32, e34 e36 i lista sie kończyA w wojkowicach byłem ale było zamknięte łee . to lipa ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 A w wojkowicach byłem ale było zamknięte Już jakiś czas temu przestałem tam podjeżdzać - dzwonisz-pytasz o część("tak jasne jest")przyjeżdzam a części nie ma. Chłopaki mało zorganizowani nie wiedzą do końca co mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Już jakiś czas temu przestałem tam podjeżdzać - dzwonisz-pytasz o część("tak jasne jest")przyjeżdzam a części nie ma.Chłopaki mało zorganizowani nie wiedzą do końca co mają a jak już mają to sami nie wiedzą czy to dobre jest czy niedobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Wojkowice / wujtkowicw droga na strzelin ok 20km a w tych wojkowicach jak juz bede to gdzie sie kierowac ? rozumiem ze ta wioska jest zaraz za zernikami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Jadąc od Wrocławia po prawej stronie będzie koło komisu samochodowego- mają cześci i samochody na sprzedaż. Ps. Ale żeś temat temat stary odkopał- juz ponad rok jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 ja tam nie kombinuje jeżdze do Dawida za Namysłów do Bukowy Śląskiej. Wie co ma można w każdy dzień się umówić w razie awarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 ja tam nie kombinuje jeżdze do Dawida za Namysłów do Bukowy Śląskiej.Wie co ma można w każdy dzień się umówić w razie awarii. Popieram Dawid z bukowy jest ok na pewno lipy nie wciśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek530d Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Ja akurat z Wojkowicami żadnego problemu nie miałem, znajomy czy nawet mój tato tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 726 964 177 numer do kolesia z bystrzycu olawskiej maja schaby do e34 e36 e39 ale e 46 trzeba dzwonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Dajcie nr do Bukowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 30km od Wrocławia masz wioskę Kojęcin maja ponad 100szt BMW ale patrząc na ceny allegro to ich zawsze sa najwyższe i raz kupiłem dwumas to musiałem oddawac i za robote dwa razy placic, a przed montażem mówie, że ma luz czy jest sprawne mówi, ze sprawne a jak czułem tak wyszło ze szrot... teraz są 2 w Borku Strzelińskim GOLIATH - Części i akcesoria do Twojego BMW (dawna siedziba Kojęcin) a w Kojęcinie powstała konkurencja to polecam, sam osobiście się tam zaopatruje (głównie e46, e39, e60) <-- polecam również mechanika M-POWER WARSZTAT B.M.W. Grzegorz Teneta | Borów | Dolnoslaskie | Opinii: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi