E34-Patryk Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Mogą być uszkodzone, trochę połamane, kolor nieważny, ale oryginał nie jakiś laminat. Tył najchętniej z dyfuzorem na jeden wydech, bez dziur na czujniki parkowania. W dobrej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Dzwoniłem w sprawie tych Twoich zderzaków do Majewskiego bo czasem ma dostęp do części w dobrej cenie. Robił ostatnio e39 dla jakiegoś klienta. Facet kupił na allegro komplet zderzaków mpakietowych (zamienniki). Podczas montażu wszystko ładnie pasowało, nie są z laminatu tylko z ABS. Cena za dwa - 800 zł. Jak będziesz tym zainteresowany daj znać, dowiem się na jakiej aukcji to dostał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 nie są z laminatu tylko z ABS a ty kie kupowałeś czasem taki z abs-u:?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Tak, kupowałem z ABS-u ale do E46. Kompletny zderzak przedni z halogenami, listwami, kratką razem z przesyłką z Niemiec wyszedł mnie 1300 zł, więc te 800 zł za oba wydaje się być dość atrakcyjną ceną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 800zł plus halogeny ale nie sa drogie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 800zł plus halogeny ale nie sa drogie. No nie tylko. Przy wymianie zderzaków na mpakietowe trzeba wymienić - ślizgi - wloty na tarcze hamulcowe - centralny wlot powietrza na chłodnicę - w 3.0d wlot na chłodnicę oleju - nie wiem czy nadkoli też nie trzeba wymieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Nadkola tez sie wymienia te dolnje części nadkoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Przy kazdym m pakiecie sa takie przerobki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Przy kazdym m pakiecie sa takie przerobki? Tak przy każdym M Pakiecie sa takie przeróbki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 nie, przy zakladaniu mojego mp1 tylko zderzak i wszystko inne pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 nie, przy zakladaniu mojego mp1 tylko zderzak i wszystko inne pasi Co sie udzielasz ze swoim M Pakietem I toz to stara konstrukcja a my tu o poważnych rzeczach mówimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Forest dzięki za info, bo właśnie mam trochę przygód za sobą z zamiennikami i w 90% przypadków nie pasowały, ale skoro ktoś to montował i grało to fajnie. Na allegro jest ich mnóstwo, ale raczej 700zł/szt.i to goły plastik, nie wiem czy belka pasuje ze zwykłego, mam nadzieję że tak, halogeny do tego, mocowania, kawałki plastików łączących się z nadkolem, niektórzy oferują bez listew na zderzak. Jak możesz mi napisać od kogo to kupował to będe wdzięczny. Musze to wysłać do kuzyna, bo ja dopiero w sierpniu będę w ojczyźnie, więc nawet nie ma opcji żebym przymierzył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Co sie udzielasz ze swoim M Pakietem I toz to stara konstrukcja a my tu o poważnych rzeczach mówimy stara ale ladna tez i zawsze wszystkim zwracam uwage na to ze duzo tansza i bezproblemowa w montazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 stara ale ladna tez i zawsze wszystkim zwracam uwage na to ze duzo tansza i bezproblemowa w montazu Wiem, to było żartobliwie napisane Sam Energy`emu polecam M Pakiet I do jego sedana a do tego teraz chłop wie, że tańsza impreza niż M Pakiet II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi