Jakub_bobi Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Witam wszystkich mam pytanie czy te sprezyny widoczne na zdjeciu http://img840.imageshack.us/i/p1010006si.jpg/ (te wieksze przednie) one sa od e30, beda pasowac do e34? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeQ_22 Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Raczej nie będą bo e34 ma większe kielichy poza tym jest cięższa od e30 więc te od e30 mają zapewne inne parametry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 widzialem e32 m30 zglebowana sprezynami z E30 , sprezyny pasuja na 100%. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeQ_22 Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Więc kieruj się jak post wyżej moja opinia była taka tylko dlatego że to moje przypuszczenia i gdzieś na necie to znalazłem ale jak kolega jest pewny to nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 I jak te springi z e30 dały rade w e32? jakie obniżenie sprężyn a jak auto siadło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi