smok49 Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Witam. Mój problem polega na tym ze świeci mi się napis inspekcja nie kontrolki tylko sam napis. Komputer został zresetowany. I nie wiem czy ten napis ma się świecić czy nie. I potrzebuje pomocy. Jeśli ma się nie świecić to co może być nie tak? Bmw 324TD. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 "reset komputera" nie ma nic wspólnego z napisem INSPECTION. Musisz to sobie skasować ale o tym to juź na tym forum było i to wiele razy.Poszukaj trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 "reset komputera" nie ma nic wspólnego z napisem INSPECTION.Musisz to sobie skasować ale o tym to już na tym forum było i to wiele razy.Poszukaj trochę. Wreszcie się Ktoś zlitował. Ja już nie mam miły na takie akcje. Net jest pełen opisów jak to zrobić, ale to chyba za mało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Jak jestes z wrocka to możesz do mnie podjechać- mam urządzonko do kasowania informowaniu: INSPEKCJI I OLEJU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi