inters2 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Mam pytanie w sprawie tego modelu (BMW 316i Kombi 1992r), a mianowicie chciałem się dowiedzieć jaki występuje w nim pasek rozrządu, chodzi o to czy jest to łańcuch czy pasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 tam jest M40 więc pasek będzie <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inters2 Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 każdy kogo sie o to zapytam mówi inaczej:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas81 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 każdy kogo sie o to zapytam mówi inaczej:/ wiec podwin rekawy i sam sprawdz :mrgreen: w ten sposob nikt Cie nie nabierze :wink: ale chlopaki ktorzy sie na tym znaja to napewno jeszcze Ci napisza czy taka jest prawda <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Innej opcji nie ma , skoro masz kombiaka to rocznik od 90 w góre , jesli 1,6-1,8 to musi byc to M40 tak wiec masz pasek , nie wydaje mi sie zeby ktos robił szczepa na 1,6 M10 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 to jest twoj rozrzad, jakczcegos nie wiesz wez swoj VIN wpisz tuRealOem a dowiesz sie wszystkiego pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inters2 Opublikowano 2 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 ok, DZIĘKI ZA POMOC <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi