Jaro Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 ...a więc też jak najbardziej można, ale wiadomo cena wyższa niż w przypadku folii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Ale nizsza niz carbon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Mi chodzi jak wszyscy wiedza o listwy wewnetrzne Ah Czechu maluj listwy a nie wymyslasz jakie graffitti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 kolega który robił mi dach mówi ze ta folia jest naprawde dobra mocna ja mam już auto oklejone jakies 3 miechy i nic się nidzieje a niemam garażu jak by ktos chciał to on robi takie fuchy taniej niz w warsztacie a naprawde gosc ma pojęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi