Energy Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Ostatnio tak mysle nad zakupem nowego zderzaka co o tym myslicie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLaBeK Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Edu ma chyba taki jak dla mnie to Extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Mpakiet II do wersji poliftowej. Do Twojej budy średnio będzie pasował. Lepiej by było gdybyś wrzucił Mpakiet I, taki sam jak miał Ruszt w swoim piecu opałowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Jak dla mnie super. Sam też szukam takiego w dobrym stanie za rozsądną cenę. Ale jak zdecydujesz się na przód to tył też wypadałoby zmienic na m-pak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 A ma ktos fote z mpakI na e46 zeby miec do porowniania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 http://allegro.pl/bmw-e46-320i-m-pakiet-i1488135266.html ta furka ma m-pak I o ile się nie mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Zdecydowanie zakladaj m-pakiet 2 nad tylnym tez pomyśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Ja bym szedł w M Pakiet I czyli robić wszystko na oryginał. BMW przed liftem M Pakiet I, BMW po lifcie M Pakiet II. Zawsze ide w oryginał i fabryke i nie ma zgrzytu czy komedii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Mi sie ogolnie podoba i ten, ktory pokazales i ten, jaki Rush mial. Ale jedynka jest rzadziej spotykana zdecydowanie, wiec chyba do tego bym sie przychylil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Ja nie mieszałbym przedliftu z poliftem. Ale to Twoja sprawa i Twoje auto. Generalnie przy ewentualnej sprzedaży kupujący napewno zapyta dlaczego buda przed a zderzak po lifcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 jak bys juz wybral pakiet 2 to i tyl trzeba by bylo zmienic Jak dla mnie mk1 Nie podoba mi sie ale sa gusta i gusciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 na mojej bylej tak wygladal (jak za ciemna foty to rozjasnij na chwile monitor), na zywca prezentuje sie lepiej i moim zdaniem bardzo fajnie, duzo tanszy od mp2 i rzadszy mp2 tez pasuje wizualnie do wersji przedliftowej i wyglada badzo dobrze, wiec moim zdaniem zakladaj co uwazasz ale na pewno przy mp2 musisz wymienic tez tyl do kompletu, tylny mp1 malo rozni sie od oryginalu chociaz tez warto byloby kiedys wymienic reasumujac mp1 rzadszy, duzo tanszy, byl oryginalnie montowany wiec nie bedzie zalatywalo skladakiem i tez fajny, mp2 ladniejszy, ale wkladany byl tylko do wersji poliftowej i oprocz tego ze zderzak komplet jest 2-3 razy drozszy od mp1 to jeszcze musisz wymienic kilka innych rzeczy - miedzy innymi wloty powietrza na tarcze, a co jeszcze to chyba bedzie wiedzial Forest... kompletny mp1 w bardzo dobrym stanie kupilem za 300 + 200 dymione halogeny, kompletny mp2 w bardzo dobrym stanie z halogenami przewaznie stoi po 1200-1500 + inne rzeczy ktore beda do wymiany, no i oczywiscie przy obu ewentualne malowanie... tyl mp1 chodzi tak kolo 400-500 a tyl mp2 jakies 800-1000, wiec w sumie w kosztach tez masz spora rozbieznosc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 W sumie to żeby nie zakładac nowego tematu, może ktoś ma namiary na kogoś kto ma elementy m pak II w sprzedaży, na allegro szukam, ale wolałbym odbiór osobisty, a zazwyczaj wszystko w okolicach Poznania, a to trochę daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 http://allegro.pl/bmw-e46-320i-m-pakiet-i1488135266.htmlta furka ma m-pak I o ile się nie mylę Zdecydowanie Mpak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Taki maly off-top. Rush - piekna miales te fure. Nie zal bylo sprzedawac? Na twojej mpak I sie bardzo ladnie prezentowal, wiec widac ze i I i II dobrze moze wygladac, wszystko zalezy jak dopasujesz wszystko pod samochod (czyli np w porownaniu mpakiet I ten z ogloszenia z allegro a twoj to roznica kolosalna..). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Generalnie myslalem o mpak 1 bo na aucie RUSHA wyglada supeer. ALe on mial ciemny lakier, i tam co zmienia postac rzeczy. Na tym zdjeciu http://allegro.pl/bmw-e46-320i-m-pak...488135266.html i jasnym aucie wyglada to troche jak k..pa Poza tym szukalem mpak1 i niedosc ze jest rzadki do osiagniecia to po znalezieniu go koszta byly praktycznie jak mp2. Suma sumarum mysle ze jednak zdecyduje sie na mpak 2, i napewno razem z tylem... Dzieki chlopaki za porady i sugestie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Pamiętaj tylko, że sam zderzak nie wystarczy. Inne wloty na tarcze hamulcowe, inne ślizgi, inny wlot centralny powietrza, w 3.0d jest jeszcze inny wlot na chłodnicę ON. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Dwójkę weź panie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Taki maly off-top. Rush - piekna miales te fure. Nie zal bylo sprzedawac? zal bylo mega, ale musialem na ta chwile podjac taka decyzje, gdyby to nie brat to bym nie sprzedal jak patrzymy z Cindy na jej foty takie jak ta to smutno sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 zal bylo mega, ale musialem na ta chwile podjac taka decyzje, gdyby to nie brat to bym nie sprzedal jak patrzymy z Cindy na jej foty takie jak ta to smutno sie robi nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło , a może za jakiś czas brat ci ją odsprzeda:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 nie, teraz jak bede kupowal e46 to 330Ci koniecznie przed liftem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 nie, teraz jak bede kupowal e46 to 330Ci koniecznie przed liftem Oj Piotrek piotrek :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 kurcze dopiero odkopalem temat. nawet sie nie zastanawiaj i biez M-paka II po lifcie. nie ma co myslec, na srebrnym aucie wyglada duuuuzo lepiej. ja sam mam ten zderzak j ztrasznie mi sie podoba. a tematem typu slizgi i uchwyty sie nie przejmuj bo to juz jest doslownie pikus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Jak dla mnie to MP1 bardziej pasuje gdyz MP2 jest juz bardziej zaokraglony a my mamy lampy proste.Nie pasuje do tego ryja.Ten co mial Ruszt jest idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Jak dla mnie to MP1 bardziej pasuje gdyz MP2 jest juz bardziej zaokraglony a my mamy lampy proste.Nie pasuje do tego ryja.Ten co mial Ruszt jest idealny. Niestety ale muszę przyznać rację własnie widziałem na drodze ten model z mp2 i nie wyglądało to za dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi