Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

61593651.jpg

na mojej bylej tak wygladal (jak za ciemna foty to rozjasnij na chwile monitor), na zywca prezentuje sie lepiej i moim zdaniem bardzo fajnie, duzo tanszy od mp2 i rzadszy :) mp2 tez pasuje wizualnie do wersji przedliftowej i wyglada badzo dobrze, wiec moim zdaniem zakladaj co uwazasz ale na pewno przy mp2 musisz wymienic tez tyl do kompletu, tylny mp1 malo rozni sie od oryginalu chociaz tez warto byloby kiedys wymienic :) reasumujac mp1 rzadszy, duzo tanszy, byl oryginalnie montowany wiec nie bedzie zalatywalo skladakiem i tez fajny, mp2 ladniejszy, ale wkladany byl tylko do wersji poliftowej i oprocz tego ze zderzak komplet jest 2-3 razy drozszy od mp1 to jeszcze musisz wymienic kilka innych rzeczy - miedzy innymi wloty powietrza na tarcze, a co jeszcze to chyba bedzie wiedzial Forest... :) kompletny mp1 w bardzo dobrym stanie kupilem za 300 + 200 dymione halogeny, kompletny mp2 w bardzo dobrym stanie z halogenami przewaznie stoi po 1200-1500 + inne rzeczy ktore beda do wymiany, no i oczywiscie przy obu ewentualne malowanie... tyl mp1 chodzi tak kolo 400-500 a tyl mp2 jakies 800-1000, wiec w sumie w kosztach tez masz spora rozbieznosc:)

Taki maly off-top. Rush - piekna miales te fure. Nie zal bylo sprzedawac? :) Na twojej mpak I sie bardzo ladnie prezentowal, wiec widac ze i I i II dobrze moze wygladac, wszystko zalezy jak dopasujesz wszystko pod samochod (czyli np w porownaniu mpakiet I ten z ogloszenia z allegro a twoj to roznica kolosalna..).

Generalnie myslalem o mpak 1 bo na aucie RUSHA wyglada supeer. ALe on mial ciemny lakier, i tam co zmienia postac rzeczy. Na tym zdjeciu http://allegro.pl/bmw-e46-320i-m-pak...488135266.html

i jasnym aucie wyglada to troche jak k..pa Poza tym szukalem mpak1 i niedosc ze jest rzadki do osiagniecia to po znalezieniu go koszta byly praktycznie jak mp2. Suma sumarum mysle ze jednak zdecyduje sie na mpak 2, i napewno razem z tylem...

Dzieki chlopaki za porady i sugestie....

zal bylo mega, ale musialem na ta chwile podjac taka decyzje, gdyby to nie brat to bym nie sprzedal :) jak patrzymy z Cindy na jej foty takie jak ta to smutno sie robi :)
nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło , a może za jakiś czas brat ci ją odsprzeda:wink:

• 2 tygodnie później...

kurcze dopiero odkopalem temat. nawet sie nie zastanawiaj i biez M-paka II po lifcie. nie ma co myslec, na srebrnym aucie wyglada duuuuzo lepiej. ja sam mam ten zderzak j ztrasznie mi sie podoba. a tematem typu slizgi i uchwyty sie nie przejmuj bo to juz jest doslownie pikus ;)

Jak dla mnie to MP1 bardziej pasuje gdyz MP2 jest juz bardziej zaokraglony a my mamy lampy proste.Nie pasuje do tego ryja.Ten co mial Ruszt jest idealny.
Niestety ale muszę przyznać rację własnie widziałem na drodze ten model z mp2 i nie wyglądało to za dobrze