Krzysiek Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Bruce i Przemysław to jedna i ta sama osoba. A może ten fejsbuk jest kanadyjski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Bruce i Przemysław to jedna i ta sama osoba. A może ten fejsbuk jest kanadyjski? Cyrk na kółkach :lol: .... ja się nie dziwie w sumie że taki syf się robi .... jak ostatnio oglądaliśmy socjalny network to też było fest zamotane więc cholera wie czyj ten fejsbuk jest :lol: No ale to chyba ten Brus Lii karatemistrz ma jakiegoś szefa nad sobą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 To że mają Cipę na kanadę to nie znaczy że fejsbuk maja na wyłączność Zluzuj bo nie wstanę ze śmiechu :lol: Ale fakt, ładny meksyk zrobili z tą blokadą, nie jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 No ciekaw jestem co odpiszą na maila Swoją drogą to tylko fatalnie świadczy o fejsbuku jeśli zamiast obiektywnego traktowania użytkowników , na "zgłoszenie" jednego przy****sa drugi przy****s robi taką oborę i blokuje .... Generalnie nam to dynda bo i tak jesteśmy w googlach na 1-szej stronie po wpisaniu "BMW" w wyszukiwarce , ale jeśli tak to się odbywa względem innych organizacji to nic tylko olać i podpalić tego fejsbuka :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 właśnie skończyłem swoją przygodę na fejsbuku chory jest ten portal niech żyje nasza klasa :party: niech żyje <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 NK tez mnie powoli zaczyna irytowac, ja tam mam ja tylko po to, ze jak bedzie jakas biba klasowa to wiem, ze mnie ziomki znajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 chlopcy i dziewczeta... profil chula juz pare miesiecy i tylko 66 go "lubi"... :bag: co wy neta nie macie ? :lol: Maxbimmer Bmw Klub Wrocław | Facebook Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Omijam to goowno jak mogę, im dalej tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 niema tragedii jeszcze rok temu mnie denerwował ale jakoś się przekonałem do niego oczywiście dałem lubię to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Macie i lubicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 ciekawe jak będzie tym razem bo wyłączyłem kanade która nie może oglądać tego profilu ani też w wyszukiwarce nie będzie nas.... jeśli ktoś będzie szukał z kanady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 I ja polubiłem uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 bo będzie trzeba zmienić nazwę klubu przez fejsa :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 kto chce foto swojej furki na Fejsie ? slijcie fotke na t.bednarz@poczta.fm pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 kazdego forumowicza zdjecia auta niech bedzie bez wyjatkow ,cos sie dziac bedzie na tym fejsie i jeszcze bardziej znany bedzie maxbimmer uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 już ślę może się załapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 prosze wysylac: jedno zdjecie, i opis w takim stylu... e30 318iC - tazunio przyspieszy to wklejanie zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 kto nie lubi profilu maxbimmera na Facebooku ten jezdzi golfem :-P kuog szybciutko, szybciutko na neta i klikac bmw_3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 ta e30 jest kogos od nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 takiego jednego lysego na dniach ja pokaze pewnie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Lubie to Ajakbmw_0 Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez Kondziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Lubie tobmw_1bmw_1bmw_1bmw_1bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Lubię to i już dawno jestem tam:dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi