Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Gość Mordulec
Ten serwis powoli staje się żałosny.

Niestety ale robi się kicha z fejsbukiem i to nie tylko w odniesieniu do Maxbimmera .... wystarczy że ktoś pierdnie odnośnie naruszenia jakichś tam praw .... administratorzy najpierw blokują a potem trwa wyjaśnianie .... dlaczego i po co ....

Tak rozmawialiśmy dzisiaj z Krzyśkiem i jeśli po raz kolejny konto zostanie zablokowane to sobie to odpuścimy , szkoda czasu zakładanie profilu od nowa i na wrzucanie po raz 3-ci zdjęć ... istna paranoja .... fejsbuk sam siebie zniszczy jeśli dalej tak to będzie wyglądało.

Wiesz Mordulcu - najbardziej roz...wala mnie to, że Polski oddział jest kontrolowany przez zaledwie 1 człowieka. A przebrniecie, przez ich biurokratyczne kanały to przysłowiowa droga przez mękę. Kiedy zawiesili mi konto walczyłem z nimi blisko pół roku o odblokowanie. Paranoja!

A co do tego, że najpierw blokują a potem wyjaśniają - to niestety coraz powszechniejszy proceder - nie tylko u nich :|

Gość Mordulec
najbardziej roz...wala mnie to, że Polski oddział jest kontrolowany przez zaledwie 1 człowieka.

No to trochę mnie teraz zaskoczyłeś .... taki serwis światowy wart parę miliardów dolarów .... i 1 koleś odpowiada za polskę ? no to grubo .... to chyba dlatego rezerwują sobie kilka dni na odpowiedź na maila do nich w sprawie wyjaśnienia.

NK tez kiedys byla na topie, teraz jest FB i z nim bedzie to samo tzn., po jakims czasie stoczy sie ;). Ja nawet nie zakladam, NK najchetniej bym usunal, ale chce zeby w razie czego ludzie mogli mnie jakos znalezc.

Ale to koles w sumie ma fajna robote, siedzi i odpisuje na maile, wyjasnia jakies sprawy, mi by taka odpowiadala :D

teraz jest FB i z nim bedzie to samo tzn., po jakims czasie stoczy sie

NK na początku była ok, jak znalazło sie starych znajomych, ale znajdujesz tych co chcesz i to Ci wystarcza, później zraziła do siebie ludzi wprowadzając Euro gąbki i płatne sms i full reklam,

co do F nie pamiętam żeby się jakoś drastycznie zmienił, i nie sądzę żeby z taką bazą użytkowników podzielił losy NK

Odpowiedź z fajsbuka jest co najmniej nie poważna:

Hi Krzysztof,

Thanks for your email. As you know, we received a claim of alleged rights infringement regarding the removed content. Per Facebook's Statement of Rights and Responsibilities, users are prohibited from posting infringing content on the site.

If you believe that we have made a mistake in removing this content, then please contact the complaining party directly with the following information to resolve your issue:

Notice #: [255211125]

Contact Information:

Name - [Przemyslaw Hebda]

Email - [hebda1@sympatico.ca]

If both parties agree to restore the reported content, please ask the complaining party to contact us via email with a copy of the agreement so that we can refer to the original issue. We will not be able to restore this content to Facebook unless we receive explicit notice of consent from the complaining party.

Thanks for contacting Facebook,

Audrina

User Operations

Facebook

Gość Mordulec

yyyy .... napisałeś o wyjaśnienie o chooj im chodzi a w zamian odesłali Ci to samo co się wyświetlało przy wejściu na fejsbuka maxbimmerowego ?

Czyli jest mniej więcej tak jak napisałem , właściwie w prosty sposób można wywrócić ten serwis do góry nogami .... wystarczy wysyłać do każdego profilu zgłoszenie o prawach autorskich i sami zamkną cały serwis a potem zaczną zadawać pytania :lol:

No jest tak jak pisał Marcin ktoś pierdnie oni blokują co by potem nie mieć problemów i odblokują dopiero jak podpierdalacz powie, że a jednak oni są fajni niech sobie będą.

Ja narazie zgłosiłem jako próbę oszustwa:

http://www.facebook.com/group.php?gid=2214806068

Gość Mordulec

Swoją drogą ciekawa zbieżność nazwisk

Notice #: [255211125]

Contact Information:

Name - [Przemyslaw Hebda]

Email - [hebda1@sympatico.ca]

http://www.facebook.com/group.php?gid=2214806068#!/profile.php?id=553843178

Jeśli to jakaś rodzinka to faktycznie nie ma sensu się ścierać :lol: bo z rodziną się nie wygra

Gość Mordulec

To że mają Cipę na kanadę to nie znaczy że fejsbuk maja na wyłączność :)

Zobaczymy co za uzasadnienie rodzina z fesjbuka przyśle :lol:

.... ale tak w sumie to nie wiemy na sto procent czy to oni ... czy już wiemy ?