Krzysiek Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Pisałem w ciągu kliku dni mam dostać odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Jaki bezsens. Kto niby miałby zgłaszać do Facebook'a naruszenie praw autorskich? Ten serwis powoli staje się żałosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Ten serwis powoli staje się żałosny. Niestety ale robi się kicha z fejsbukiem i to nie tylko w odniesieniu do Maxbimmera .... wystarczy że ktoś pierdnie odnośnie naruszenia jakichś tam praw .... administratorzy najpierw blokują a potem trwa wyjaśnianie .... dlaczego i po co .... Tak rozmawialiśmy dzisiaj z Krzyśkiem i jeśli po raz kolejny konto zostanie zablokowane to sobie to odpuścimy , szkoda czasu zakładanie profilu od nowa i na wrzucanie po raz 3-ci zdjęć ... istna paranoja .... fejsbuk sam siebie zniszczy jeśli dalej tak to będzie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Wiesz Mordulcu - najbardziej roz...wala mnie to, że Polski oddział jest kontrolowany przez zaledwie 1 człowieka. A przebrniecie, przez ich biurokratyczne kanały to przysłowiowa droga przez mękę. Kiedy zawiesili mi konto walczyłem z nimi blisko pół roku o odblokowanie. Paranoja! A co do tego, że najpierw blokują a potem wyjaśniają - to niestety coraz powszechniejszy proceder - nie tylko u nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Taka sama lipa jak na wikipedii. W tamtym roku wkleiłem tam Maxbimmera i też skasowali Podłośc ludzka nie zna granic :(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 najbardziej roz...wala mnie to, że Polski oddział jest kontrolowany przez zaledwie 1 człowieka. No to trochę mnie teraz zaskoczyłeś .... taki serwis światowy wart parę miliardów dolarów .... i 1 koleś odpowiada za polskę ? no to grubo .... to chyba dlatego rezerwują sobie kilka dni na odpowiedź na maila do nich w sprawie wyjaśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Wiesz - to wszystko jest tak sprytnie ułożone, ze w razie W, jak chcesz się komuś "z góry" dobrać do (_!_) - to nie da rady, bo nie wiadomo komu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 NK tez kiedys byla na topie, teraz jest FB i z nim bedzie to samo tzn., po jakims czasie stoczy sie . Ja nawet nie zakladam, NK najchetniej bym usunal, ale chce zeby w razie czego ludzie mogli mnie jakos znalezc. Ale to koles w sumie ma fajna robote, siedzi i odpisuje na maile, wyjasnia jakies sprawy, mi by taka odpowiadala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Kurcze lipa troche ... ale badzmy Polakami cisnijmy do skutku !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 teraz jest FB i z nim bedzie to samo tzn., po jakims czasie stoczy sie NK na początku była ok, jak znalazło sie starych znajomych, ale znajdujesz tych co chcesz i to Ci wystarcza, później zraziła do siebie ludzi wprowadzając Euro gąbki i płatne sms i full reklam, co do F nie pamiętam żeby się jakoś drastycznie zmienił, i nie sądzę żeby z taką bazą użytkowników podzielił losy NK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 zastanawia mnie tylko fenomen fej zbuka dla mnie nic ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 bo Fejsbuk jest jak lodówka, otworzysz popatrzysz co jest, zamkniesz ale za 30 min zrobisz to ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 bo Fejsbuk jest jak lodówka, otworzysz popatrzysz co jest, zamkniesz ale za 30 min zrobisz to ponownie Dobre dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Odpowiedź z fajsbuka jest co najmniej nie poważna: Hi Krzysztof, Thanks for your email. As you know, we received a claim of alleged rights infringement regarding the removed content. Per Facebook's Statement of Rights and Responsibilities, users are prohibited from posting infringing content on the site. If you believe that we have made a mistake in removing this content, then please contact the complaining party directly with the following information to resolve your issue: Notice #: [255211125] Contact Information: Name - [Przemyslaw Hebda] Email - [hebda1@sympatico.ca] If both parties agree to restore the reported content, please ask the complaining party to contact us via email with a copy of the agreement so that we can refer to the original issue. We will not be able to restore this content to Facebook unless we receive explicit notice of consent from the complaining party. Thanks for contacting Facebook, Audrina User Operations Facebook Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 yyyy .... napisałeś o wyjaśnienie o chooj im chodzi a w zamian odesłali Ci to samo co się wyświetlało przy wejściu na fejsbuka maxbimmerowego ? Czyli jest mniej więcej tak jak napisałem , właściwie w prosty sposób można wywrócić ten serwis do góry nogami .... wystarczy wysyłać do każdego profilu zgłoszenie o prawach autorskich i sami zamkną cały serwis a potem zaczną zadawać pytania :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 normalnie jakiś autoreply masakra możemy zablokować profil : http://www.facebook.com/profile.php?id=553843178 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 No jest tak jak pisał Marcin ktoś pierdnie oni blokują co by potem nie mieć problemów i odblokują dopiero jak podpierdalacz powie, że a jednak oni są fajni niech sobie będą. Ja narazie zgłosiłem jako próbę oszustwa: http://www.facebook.com/group.php?gid=2214806068 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 hahaha, paranoja jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Mam nadzieje, ze skonczy sie naczyms wiecej jak na przepychankach z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 W USA nie jeden Maxbimmer jest, wiec wychodzi na to ze moze byc tylko jeden na facebooku sroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Swoją drogą ciekawa zbieżność nazwisk Notice #: [255211125] Contact Information: Name - [Przemyslaw Hebda] Email - [hebda1@sympatico.ca] Julian Lai (Toronto, ON) Bruce Hebda (Toronto, ON) Marco Pasta (Hamilton, ON) (założyciel) http://www.facebook.com/group.php?gid=2214806068#!/profile.php?id=553843178 Jeśli to jakaś rodzinka to faktycznie nie ma sensu się ścierać :lol: bo z rodziną się nie wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 są zarejestrowani w CIPO: http://www.ic.gc.ca/app/opic-cipo/trdmrks/srch/vwTrdmrk.do;jsessionid=0001ETdrpiaaVn7aBP9PKq9BN_h:PB8SNME11?lang=eng&status=OK&fileNumber=1279659&extension=0&startingDocumentIndexOnPage=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Tylko co nas obchodzi CIPO? Ciekawe, że rozpoczęli rejestrację jak powstał nasz klub, dziwna zbieżność dat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 spoko już rozumiem Zarejestrowana marka handlowa daje właścicielowi wyłączne prawo używania jej w Kanadzie, ale nie ma mocy prawnej w innych krajach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 To że mają Cipę na kanadę to nie znaczy że fejsbuk maja na wyłączność Zobaczymy co za uzasadnienie rodzina z fesjbuka przyśle :lol: .... ale tak w sumie to nie wiemy na sto procent czy to oni ... czy już wiemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi